Παρασκευή 22 Μαΐου 2009

Αυτό είναι το υλικό στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. - Είναι κοράνι;


ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ;


"Διευκρινίσεις δόθηκαν πριν από λίγο από την αστυνομία με επίδειξη ύποπτου αντικειμένου σε επίσημη παρουσίαση στην ΓΑΔΑ, για την υπόθεση με το περίφημο Κοράνι που φέρεται να έσκισε αστυνομικός σε έλεγχο που διενεργήθηκε προχτες το βραδυ σε Σύριο μετανάστη σε έκτακτη επιχείρηση σκούπα της ΕΛΑΣ...

Επεδείχθη από αξιωματικό της ΕΛΑΣ ένα μικρό πακέτο τυλιγμένο με χαρτοπετσέτα και δεμένο με σελοτέιπ. Το αντικείμενο που ομοίαζε με τον τρόπο που είχε τυλιχθεί με φιξάκι ναρκωτικών πιθανόν περιείχε κάποια προσευχή στα αραβικά. Δεν ήταν όμως το Κοράνι, όπως ισχυρίστηκε ο Σύριος ελεγχθείς και καταγγέλων ο οποίος δεν μιλούσε ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά και είναι απορίας άξιον πως προέβη σε τόσο σοβαρή καταγγελλία δυναμιτίζοντας το κλίμα στο κέντρο της πόλης.

Πάντα κατά την αστυνομία, δίπλα από το μικρό πακέτο, το οποίο θα έλεγχε κάθε αστυνομικός υπο τον φόβο της κατοχής ναρκωτικών, υπήρχε ένα μικρό καφετί φυλαχτό. Η ΕΛΑΣ λοιπόν δεν παραδέχεται ότι υπήρχε Κοράνι, πιθανόν όμως να υπηρξε ένα φύλλο με προσευχή στα αραβικά."
aπό troktiko
Και λέω εγώ!
μήπως είναι ήρθε η ώρα να γίνουμε λίγο ρατσιστές και να αρχίσουμε
σιγά-σιγά να βάζουμε κανέναν από αυτούς στη θέση τους;
Δεν νομίζετε ότι ακόμα και στην περιοχή μας έχουν αρχίσει τα ευτράπελα
και ο κάθε λογίς αλλοδαπός ήρθε στην Ελλαδίτσα μας και πετάει ύφος και
μουρίτσα;
Απ’ότι βλέπω στην περιοχή μας (ΣΚΑΛΑ) εξαπλώθηκαν πολλοί, μοστράροντε σε ένα στυλάκι ανατολίτικο που δεν αρμόζει με τον δικό μας ρυθμό ζωής του τόπου μας.
Δεν έχουν αφήσει παγκάκι για παγκάκι σε δρόμο η πλατεία, δεν έχουν κάτσει σε μαγαζιά να αφήσουν ένα ευρώ (ταβέρνα,καφενείο κλπ).
Προσβάλουν όλους εμάς ιδίως όταν πάμε τα παιδιά μας σε δημόσιους χώρους γήπεδο, στο σχολείο τους κ.α. βλέπεις ορισμένους από αυτούς να εκδίδονται σε ομοφυλοφιλικά όργια φιλώντας ο ένας τον άλλον στο στόμα και μην αναφέρω και τίποτε άλλο.
Δεν θα αναφερθούμε σε άλλο θέμα που αφορά αυτούς γιατί θα χρειαστούν ολόκληρα κατεβατά να γράψουμε.
Υπάρχουν βέβαια και καλά παιδιά ανάμεσα τους μα οι φουρνιές που έρχονται μαζικά βγάζει πολλούς επίφοβους.
Οι άλλες χώρες της Ευρώπης γιατί δεν τους δέχονται; είναι τυχαίο αυτό;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ζήτημα εάν είμαστε ρατσιστές ή όχι. Πολύ πιθανόν οι περισσότεροι έλληνες να είναι ρατσιστές, όπως είναι και όλος ο υπόλοιπος κόσμος (των λαθρομεταναστών συμπεριλαμβανομένων). Το πρόβλημα δεν είναι εκεί. Το πρόβλημα είναι ότι ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ. Ας το καταλάβουμε κι ας σοβαρευτούμε κάποτε.
Το χθεσινό επεισόδιο φαίνεται ότι είναι ξεκάθαρα στημένο από κάποιους που θέλουν να χειραγωγούν την μουσουλμανική μειονότητα στη χώρα μας και να τη χρησιμοποιούν για δικούς τους σκοπούς. Και επειδή η μόνη όμορη μουσουλμανική χώρα είναι η Τουρκία, θα έπρεπε να είμαστε πιο προσεκτικοί με το ποιούς βάζουμε στην πατρίδα μας.
Και σε τελική ανάλυση, δεν προσκαλέσαμε κανέναν. Και αν θέλουμε να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, όλοι αυτοί οι περιφερόμενοι τριτοκοσμικοί με το συγκεκριμένο "πολιτισμό" που κουβαλάνε στα κεφάλια τους, αφού κατέστρεψαν οικονομικά και κοινωνικά τις πατρίδες τους έρχονται να καταστρέψουν και την ευρώπη.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ...