Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

Η λαμογιά του Club N’ammos

Βαθιά το νυστέρι των ελέγχων έβαλε η ΥΠΕΕ στη Μύκονο ανακαλύπτοντας ότι το Club N’ammos στο οποίο έδωσε πρόσφατα συναυλία ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος δεν είχε κόψει ούτε μία απόδειξη!!!!! παρότι εισέπραξε από 150-250 ευρώ από τα 1.500 και πλέον άτομα που παρακολούθησαν τον καλλιτέχνη εκείνο το βράδυ.«Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι για τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν εκδόθηκε κανένα φορολογικό στοιχείο (εισιτήρια, αποδείξεις ταμιακών μηχανών) με συνέπεια στα βιβλία της εταιρείας να μην εμφανίζεται καμία είσπραξη και κανένα έσοδο από την εταιρεία αυτή» αναφέρεται στο σημερινό Δελτίο Τύπου της ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ).

Σύμφωνα με τους ελεγκτές της ΥΠΕΕ την συγκεκριμένη ημέρα στο κέντρο διασκέδασης βρέθηκαν περισσότεροι από 1.500 θαμώνες, που πλήρωσαν εισιτήριο από 150 έως 250 ευρώ. Κανένα έσοδο όμως δεν φαίνεται απ’ την συγκεκριμένη εκδήλωση στα βιβλία της επιχείρησης και οι ελεγκτές διέταξαν έλεγχο και για τα προηγούμενα έτη. Επιχειρηματικοί κύκλοι της Μυκόνου κάνουν λόγο για πρόστιμο-«μαμούθ», που θα επιβληθεί τελικά στην επιχείρηση και μπορεί -όπως λένε- να αγγίξει και τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Η επιτυχία των εποπτικών αρχών οφείλεται σε δύο γεγονότα : α) ότι πολλοί επιφανείς που επιθυμούσαν να πάνε στη συναυλία, δεν κατάφεραν τελικά να μπουν μέσα επειδή κάποιοι άλλοι πλήρωσαν παραπάνω και τους πήραν τις θέσεις με αποτέλεσμα να πέσουν τα σχετικά τηλεφωνήματα στην ΥΠΕΕ για … τιμωρία και β) επειδή τους ελέγχους διενήργησαν υπάλληλοι της υπηρεσίας από άλλες περιοχές της χώρας που καμία σχέση δεν είχαν με τη Μύκονο.

Απόσπασμα απο το Δελτίο τύπου της ΥΠΕΕ
«..Στο πλαίσιο του θερινού προγράμματος ελέγχων της ΥπΕΕ, πραγματοποιήθηκε έλεγχος και σε επιχειρήσεις της Μυκόνου.

Μεταξύ αυτών που ελέγχθηκαν, ήταν και επιχείρηση, η οποία πρόσφατα πραγματοποίησε εκδήλωση με γνωστούς καλλιτέχνες. Την εκδήλωση αυτή, σύμφωνα με τα ΜΜΕ και δηλώσεις ατόμων που παραβρέθηκαν, παρακολούθησαν πάνω από 1.500 άτομα, κάθε ένα από τα οποία κατέβαλε ποσό 150 -250 ευρώ. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι για τη συγκεκριμένη εκδήλωση δεν εκδόθηκε κανένα φορολογικό στοιχείο (εισιτήρια, αποδείξεις ταμειακών μηχανών), με συνέπεια στα βιβλία της εταιρίας να μην εμφανίζεται καμία είσπραξη και κανένα έσοδο από την εκδήλωση αυτή. Η ΥπΕΕ συγκέντρωσε όλα τα αναγκαία στοιχεία και απέστειλε στην επιχείρηση, σήμερα 12 Αυγούστου, έκθεση με το σύνολο των ευρημάτων. Η συγκεκριμένη έκθεση θα κοινοποιηθεί και στην αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να βεβαιώσει τα πρόστιμα και να διενεργήσει τακτικό έλεγχο για να καταλογίσει το σύνολο των προβλεπόμενων προστίμων. Ο τακτικός έλεγχος θα αφορά και τις προηγούμενες χρήσεις και τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις, εφόσον διαπιστωθούν οικονομικές συναλλαγές τους με την εν λόγω εταιρία.»

28 Ιούλιος 2009 - Ο Αντώνης Ρέμος στην Μύκονο και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών

Υπουργοί της κυβέρνησης και πρώην υπουργοί ήταν στο πάρτι της…οργής που έκανε ο Αντώνης Ρέμος στην Μύκονο και ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών.
Οι φωνές του Μ.Γουλανδρή με την ‘Ελλη Στάη ακούγονταν μέχρι την …Σαντορίνη(που λέει ο λόγος) ενώ κόσμος έλεγε ότι είχε κάνει κράτηση και δεν του είχαν το τραπέζι.
Είχαν μαζευτεί οι διπλάσιοι από όσους χώραγε το μαγαζί.

Παρόντες σε όσα τραγικά συνέβησαν στην Μύκονο ήταν και οι υπουργοί:

‘Αρης Σπηλιωτόπουλος που έδωσε μαθήματα …παιδείας και δεν έβγαλε μιλιά, ο πρώην υπουργός εργασίας Γ.Γιακουμάτος που είδε από πρώτο χέρι πως εργάζονται κάποιοι και βάζουν μέσα στο μαγαζί όποιον δίνει …περισσότερα(;) ή δεν ξέρουν να εξυπηρετούν ανθρώπους έχουν κλείσει το μαγαζί και τον πρώην υφυπουργό οικονομικών Πέτρο Δούκα που θα είδε όλο το ….χρήμα μαζεμένο στην Μύκονο. πηγη fox

http://leimonitis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: