Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ – ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΣΙΚΑΛΙΩΝ ΜΑΝΗΣ Η ΑΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ Μ.ΠΑΝΑΓΑΚΟΥ

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Μαζική είναι η καταδίκη της εγκληματικής ενέργειας, με μαφιόζικα χαρακτηριστικά, σε βάρος του Μιχάλη Παναγάκου, προέδρου του Συλλόγου μας και προέδρου του Δημοτικού Διαμερίσματος Τσικαλιών του Δήμου Οιτύλου του Νομού Λακωνίας. Βουλευτές, παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκπρόσωποι κομμάτων, συλλόγων και άλλων φορέων της Μάνης και της Λακωνίας ευρύτερα, εκφράζουν την καταδική τους και δηλώνουν την αποφασιστικότητά τους να απομονώσουν τους φορείς τέτοιων ενεργειών, να μην επιτρέψουν σε τέτοιου είδους φαινόμενα, ξένα προς τον τόπο, τα ήθη και τις αξίες της Μάνης, να πάρουν έκταση.

Κοινό είναι το αίτημα προς τις αστυνομικές αρχές και τις άλλες δημόσιες αρχές, να εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε να συλληφθούν και να παραπεμφθούν στη Δικαιοσύνη, οι φυσικοί αλλά και οι ηθικοί αυτουργοί αυτής της ενέργειας.

Ο Μιχάλης Παναγάκος, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος αλλά χωρίς να διατρέχει άμεσο κίνδυνο η ζωή του, στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, πρόκειται να υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε χειρουργική επέμβαση για αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: