Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Από την Ιστοσελίδα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΧΟΚΕΫ ΕΠΙ ΠΑΓΟΥ

Η Εθνική Ομάδα επέστρεψε από τη Σκάλα Λακωνίας όπου το Σαββατοκύριακο ήταν επίσημα καλεσμένη από το Δήμαρχο της πόλης κ. Γρυπιώτη. Το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το πρωί πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις του αθλήματος από τους αθλητές μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό που χειροκροτούσε κάθε προσπάθεια. Οι αθλητές προσπάθησαν να «μυήσουν» τους μικρούς φίλους στο χόκεϋ και τους μοίρασαν δώρα (πατίνια, μπαστούνια, μπλουζάκια και πακ, τα οποία ήταν ευγενική χορηγία του παγοδρομίου Ice N’ Skate του Village Ρέντη) στα πολλά παιδιά, κορίτσια και αγόρια, που είχαν μαζευτεί.

Στη συνέχεια ο κ. Γρυπιώτης παρέδωσε στον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος Δημήτρη Καλύβα τη σημαία {έμβλημα} του δήμου Σκάλας κι εκείνος με τη σειρά του δώρισε στο δήμαρχο μία φανέλα της Εθνικής ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την πρόσκληση και τη φιλοξενία.

Οι αθλητές της Εθνικής εξεπλάγησαν ευχάριστα από την εξαιρετική φιλοξενία όλων των κατοίκων της πόλης και ειδικότερα του Δημάρχου καθώς και του συνεργάτη του κ. Κρουσταλιά, οι οποίοι εξασφάλισαν στα μέλη της Εθνικής Ομάδας μια ευχάριστη διαμονή. Στο ταξίδι της επιστροφής, όλοι οι αθλητές παραδέχτηκαν ότι για πρώτη φορά στη διάρκεια της εικοσαετούς ενασχόλησής τους με το άθλημα, ένιωσαν την αγάπη του κόσμου τόσο έντονα και υποσχέθηκαν ότι θα επιστρέψουν με χαρά στη Σκάλα στο προσεχές μέλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια: