Κυριακή 28 Μαρτίου 2010

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΚΑΛΑΣ


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η θεατρική παράσταση που πραγματοποίησε το 2ο Δημοτικό σχολείο Σκάλας για την εθνική μας επέτειο ,στις 24 Μαρτίου 2010 το βράδυ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου. Οι μαθητές της Ε΄και ΣΤ΄τάξης ανέβασαν το έργο:
Η ΗΡΩΙΔΑ ΤΩΝ ΣΠΕΤΣΩΝ
Πρωτεργάτες και υπεύθυνοι ήταν οι δάσκαλοι Παναγιώτης Κουτσοβασίλης και Γιάννης Αρκούδης που με πολύ μεράκι εργάστηκαν μαζί με τα παιδιά για την επιτυχία της παράστασης.
Τα υπέροχα σκηνικά ,που απέδιδαν πιστά το αρχοντικό της Μπουμπουλίνας και σε μετέφεραν στο κλίμα της εποχής καθώς και η απόδοση των ρόλων από τους μαθητές, καθήλωσαν τους θεατές που είχαν κατακλείσει την αίθουσα. Οι παραδοσιακές στολές του Χορευτικού ομίλου Σκάλας και τα επιλεγμένα μουσικά κομμάτια συνέβαλαν στην επιτυχία.
Αξίζει να σημειωθεί η συλλογικότητα και συνεργασία μεταξύ των δασκάλων του συγκεκριμένου σχολείου που ήταν εμφανής τόσο κατά τις προετοιμασίες όσο και κατά τη διάρκεια της παράστασης όπως τονίστηκε και από το διευθυντή του σχολείου.
Συγκινητική ήταν η προσφορά εξωσχολικών παραγόντων και φορέων. Καταστήματα και σπίτια άνοιξαν τις πόρτες τους και δάνεισαν πολύτιμο υλικό. Αφανής ήρωας της όλης προσπάθειας ήταν ο Παναγιώτης Παυλάκης από την Απιδιά ο οποίος παρείχε τεράστια τεχνική στήριξη αφιλοκερδώς και βοήθησε σημαντικά τους δασκάλους
Συγχαρητήρια σε όλους ,γιατί το πιο σπουδαίο απ'όλα η επιτυχία σφραγίστηκε με το χαμόγελο και τον ενθουσιασμό των παιδιών.
Με τέτοιες δραστηριότητες η Ελλάδα δε χάνει την πολιτιστική της ταυτότητα.

1 σχόλιο:

ΛΕΟΝΤΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ είπε...

ΑΞΙΑ ΕΠΑΙΝΩΝ Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΣΚΑΛΑΣ.ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΑΛΑΣ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ κους ΚΟΥΤΣΟΒΑΣΙΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΡΚΟΥΔΗ ΙΩΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ. ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ...ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!

ΛΕΟΝΤΑΚΙΑΝΑΚΗΣ Δ. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ