Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Δωρεάν συμμετοχή και για παιδιά ή και οικογένειες αγροτών

Ανακοινώθηκε από το Υπ.ΑΑΤ το πρόγραμμα λειτουργίας παιδικών κατασκηνώσεων για το 2010 στο οποίο θα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά (από 7 έως 15 ετών) των υπαλλήλων ή συνταξιούχων του υπουργείου, καθώς και αγροτών (γεωργών, κτηνοτρόφων, δασεργατών και ψαράδων) από όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι: από 21 Ιουνίου μέχρι 9 Ιουλίου, από 9 Ιουλίου μέχρι 26 Ιουλίου, από 26 Ιουλίου μέχρι 13 Αυγούστου και από 13 Αυγούστου μέχρι 30 Αυγούστου. Μετά το τέλος και της τελευταίας περιόδου θα λειτουργήσει η περίοδος των οικογενειών από 2 έως 20 Σεπτεμβρίου με την παραχώρηση των εγκαταστάσεων για φιλοξενία χωρίς καμία επιβάρυνση, εφόσον θα υπάρξει ενδιαφέρον.
Η μεταφορά των κατασκηνωτών και στελεχών γίνεται με μέριμνα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με πούλμαν που μισθώνονται από αυτό, μόνο από το Κεντρικό Κτίριο του Υπουργείου (Αχαρνών 2 - Αθήνα) μέχρι την κατασκήνωση στο Σούνιο και επιστροφή τους στο Υπουργείο. Η εκκίνηση των πούλμαν θα γίνεται στις 7.00 π.μ., την καθορισμένη ημερομηνία έναρξης της κατασκηνωτικής περιόδου.πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: