Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

Άλλη μια διάκριση για το Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Σκάλας

Ο Παναγιώτης Ρόντος παίρνει τη σκυτάλη για Μόσχα

Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή του Παναγιώτη Ρόντου στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Λυκείων (Ελλάδας και Κύπρου) που διεξήχθη την 5η Μαΐου στο Σχηματάρι, κερδίζοντας την πρωτιά στο άλμα εις μήκος με επίδοση 7,38μ., την υψηλότερη σε πανελλήνια κλίμακα.
Ως εκ τούτου, θα αγωνιστεί με την ελληνική φανέλα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες Πρόκρισης της Μόσχας που διοργανώνει η IAAF, στις 21- 23 Μαΐου.
Οι αθλητές που θα αναδειχθούν πρώτοι στους παραπάνω αγώνες, μπαίνουν στην τελική ευθεία για την 1η Ολυμπιάδα Παίδων, η οποία θα διεξαχθεί τον Αύγουστο στη Σιγκαπούρη.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Στίβου Ανδρών - Γυναικών το Σάββατο και Κυριακή, 8 και 9 Μαΐου, στην Πάτρα, όπου για ακόμη μια φορά δυο ανερχόμενοι αθλητές του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Σκάλας (ΓΑΣ ΣΚΑΛΑΣ), εντυπωσίασαν με την επίδοση τους.
Ο λόγος για τους αθλητές Παναγιώτη Ρόντο και Ευγενία Λιακάκου.
Ο πρώτος κατάφερε να αποσπάσει το χρυσό μετάλλιο στο τριπλούν με επίδοση 14,57μ., καταλαμβάνοντας επάξια την 1η θέση.

Η Ευγενία, πετυχαίνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση στο ύψος με επίδοση 1,57μ (ατομικό της ρεκόρ) και στο τριπλούν με επίδοση 10,95 κατέλαβε την 5η θέση.

Ο ΓΑΣ Σκάλας στηρίζοντας τις προσπάθειες των αθλητών του και φιλοδοξώντας στην αθλητική ενεργοποίηση όλο και περισσότερων παιδιών, εύχεται σε όλους επιτυχία, διακρίσεις και καλή σταδιοδρομία.http://gasskalas.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: