Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΡΗΓΟΡΑΚΟΣ:ΣΤΗΡΙΖΩ ΝΤΑΛΙΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ

Αναδημοσιεύουμε τη δήλωση του βουλευτού Λακωνίας κ.Γρηγοράκου στον fly fm
Πρέπει να τονίσουμε ότι στην έκτακτη συνεδρίαση της Ν.Ε του ΠΑΣΟΚ το Σάββατο το βράδυ  υπήρξε μεγάλη αντίδραση από πολλά στελέχη και ιδιαίτερα από πρώην δήμαρχο της περιοχής μας που είχε την στήριξη του ΠΑΣΟΚ

Στο τελευταίο μέρος της συνέντευξης του, ο βουλευτής Λακωνίας καταπιάστηκε με τις επικείμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές και αναμφισβήτητα όσα δήλωσε θα συζητηθούν!
Όσον αφορά στον κύριο Μανουσάκη, ο Λεωνίδας Γρηγοράκος ξεκαθάρισε πως "δε γίνεται να συζητάς με το κόμμα εξουσίας και μετά να εντάσσεσαι στο αντίπαλο ψηφοδέλτιο. Αναφορικά με τον κύριο Μοιράγια δήλωσε πως θέλησε να κατέβει δίχως "προίκα" και χαρακτήρισε την υποψηφιότητα του κυρίου Πουλοκέφαλου παρουσίαζε ενδιαφέρον γιατί ήταν ειλικρινής πρόταση αλλά ετεροχρονισμένη και ως εκ τούτου η στήριξη του βουλευτή δε βρήκε αντίκρυσμα.
Κατόπιν, ο βουλευτής Λακωνίας τάραξε τα ραδιοφωνικά νερά με τη δήλωσή του ότι βρίσκει ενδιαφέρον στην υποψηφιότητα Αργειτάκου σε συγκεκριμένα πλαίσια βέβαια με εντολή Καρχιμάκη, μιας και το ΠΑΣΟΚ πάει στις εκλογές συντεταγμένο χωρίς όμως να επηρεάζει το έργο του δημάρχου. Συγκεκριμένα, ο κύριος Γρηγοράκος αποκάλυψε πως το ΠΑΣΟΚ στηρίζει Αργειτάκο για το δήμο Σπάρτης, Ανδρεάκο στη Μάνη, Νταλιάνη για το δήμο Ευρώτα και Τάντουλο στο δήμο Μονεμβάσιας. Τέλος, ο βουλευτής Λακωνίας υπογράμμισε πως το ΠΑΣΟΚ ανέβασε τα ποσοστά του στη Λακωνία και η δυναμική του θα φανεί στην υποψηφιότητα Τατούλη, την οποία θα στηρίξει υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις, αφού το κόμμα της εξουσίας επιθυμεί να έχει ξεκάθαρες σχέσεις με τον περιφερειάρχη , ο οποίος όλα δείχνουν πως θα είναι ο Πέτρος Τατούλης.πηγη

2 σχόλια:

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ είπε...

Kυριε Γρηγοράκο άν νομίζεις ότι ο κόσμος που σε ψήφισε στις εθνικές εκλογές είναι υποχείριο σου, είσαι πολύ γελασμένος, ο πολίτης της Λακωνίας δεν περιμένει υποδείξεις απο κανέναν για το τι θα κάνει και ιδιαίτερα απο έναν άνθρωπο που τιμήθηκε απο την ψήφο του. Απο έναν άνθρωπο που έχει κάνει ΤΑΞΙ τα ασθενοφόρα της Λακωνίας με απότερο σκοπό το προσωπικό του όφελος όφελος, και τα νοσοκομεία να χρειάζονται την κάρτα του Γρηγοράκου για να δεχθούν τον ασθενή Λάκωνα. Ο λακωνας δεν πληρώνει φόρους δεν δικαιούται και αυτός την κρατική μέριμνα? Εσύ Γρηγοράκο ως σοσιαλιστής δεν παλεύεις για την ισονομία και τα δικαιώματα του πολίτη? Αλλα λές και άλλα κάνεις. Μείνε στην καρέκλα σου και μην γίνεσαι ηνίοχος στην αυτοδιοίκηση.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ;ΜΟΝΟ ΑΠ'ΑΥΤΟΝ ΠΗΡΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ;ΠΟΛΥ ΘΕΑΤΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ.