Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Εισαγγελική παρέμβαση στο ποδόσφαιρο μετά το πρωτοσέλιδο του «Π»

thumb  Την παρέμβαση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Τέντε προκάλεσε η αποκάλυψη του σημερινού  «Π» για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο.  Στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης και με εντολή του κ. Τέντε καλείται από τον αρμόδιο αντιεισαγγελέα κ. Κανελλόπουλο, ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ Ι. Καπελέρης, προκειμένου να δώσει όλα τα οικονομικά στοιχεία που υπάρχουν για διαιτητές.
Ταυτόχρονα ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, με την ίδια εντολή, ζητάει να γίνει έρευνα για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στο ποδόσφαιρο και να κληθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στην υπόθεση (ΕΠΟ, Σούπερ Λίγκα, ΠΑΕ Α΄και Β΄ Εθνικής).
Tο ΠΟΝΤΙΚΙ αποκαλύπτει ότι από ελέγχους του ΣΔΟΕ έχει εντοπιστεί εν ενεργεία διαιτητής με περίπου 300.000 ευρώ σε καταθέσεις που προέρχονται από κέρδη στο Στοίχημα και έχει στην κατοχη του τα αντίστοιχα παραστατικά από τον ΟΠΑΠ.
Το «Π» καλεί τον  Άρειο Πάγο να δείξει «κόκκινη» κάρτα στα κυκλώματα και να παρέμβει για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση που έχει γίνει πλέον επικίνδυνη. Μαύρο χρήμα, μαύρες διαιτησίες, μαύρα στοιχήματα, αποτελούν εκρηκτικό μηχανισμό στα θεμέλια της εξουθενωμένης κοινωνίας...πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: