Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Πρόσκληση για ορκωμοσία Νέας Δημοτικής Αρχής, του Δήμου Ευρώτα.

Μετά την επικύρωση της εκλογής και την ανακήρυξη της νέας Δημοτικής Αρχής, σύμφωνα με την υπ΄ αριθ. 130/2010 απόφαση του αρμόδιου μονομελούς Πρωτοδικείου, καλείσθε όπως παραβρεθείτε στην ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο του τ.δ. Σκάλας, στις 18 Δεκεμβρίου 2010, ημέρα Σάββατο και ώρα 6:00μ.μ.
Ο εκλεγείς Δήμαρχος
Γρυπιώτης Ιωάννης

Ορκωμοσία, εγκατάσταση και εκλογή μελών των συλλογικών οργάνων των Περιφερειακών Αρχών (περιφερειακή περίοδος: 1.1.2011-31.8.2014)  Λήψη Αρχείου

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΗΛΙΟΥΡΑΣ Ως ΤΙ ΘΑ ΟΡΚΙΣΘΕΙ ΩΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ή ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ; ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΕ!!!!!!!!!! ΟΠΟΤΕ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΗΓΕΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑ ΟΡΚΟΜΟΣΙΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

o pilioyras tha eine gia na gelasei me ta xalia kapion..........k poy jereis ti ginete se ligo kerw,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

ipomoni tha sas perasei!!! PERASTIKA

Ανώνυμος είπε...

παρακαλουμε το κυριο λειμονιτη να κανει αναμεταδωση της ορκομωσιας τυ νεου δ.συμβουλιου για τους φιλους απο μακρυα,που δε μπορουν να παραστουν.ευχαριστω!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΗΛΙΟΥΡΑΣ ΑΣ ΓΕΛΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΣ ΓΕΛΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ? ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΤΕΔΚ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΥΨΗΛΩΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΔΟΞΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ.