Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΥΡΩΤΑ

Εκδικάζεται την Τρίτη 11-01-11 στο διοικητικό πρωτοδικείο Τριπόλεως, η προσφυγή του συνδυασμού ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΛΑΚΩΝΙΑ- ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ του Φίλιππα Πήλιουρα κατά το κύρος των εκλογών τις 14ης Νοέμβριου 2010 στο δήμο Ευρώτα
Η προσφυγή κατατέθηκε μετά την ανακήρυξη του συνδυασμού ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ με τον Γιάννη Γρυπιώτη από το πρωτοδικείο Σπάρτης.

Να υπενθυμίσουμε ότι μετά τις εκλογές τις 14ης Νοεμβρίου το αποτέλεσμα αμφισβητήθηκε από τον συνδυασμό του Φίλιππα Πήλιουρα καθώς υπήρξε μια διαφορά 11 ψήφων και ζήτησε την επανακαταμετρηση των ψηφοδελτίων στο πρωτοδικείο Σπάρτης. Στην επανακαταμέτρηση βρέθηκε ο συνδυασμός του Γιάννη Γρυπιώτη να προσμετράτε ένα ακόμη ψηφοδέλτιο στο συνδυασμό του.
Στη προσφυγή που έχει καταθέσει ο κ. Πήλιουρας θεωρεί ότι έχουν γίνει παράνομες μεταδημοτεύσεις στους πρώην καποδιστριακούς δήμους Κροκεών και Σκάλας, ότι στο 122 εκλογικό τμήμα βρέθηκαν τα ψηφοδέλτια χωρίς να έχουν μονογραφή από την δικαστική αντιπρόσωπο και  ότι βρέθηκαν ψηφοδέλτια του συνδυασμού ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ άλλων διαμερισμάτων του δήμου Ευρώτα σε διαφορετικά  εκλογικά τμήματα  .
Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το τέλος της εκδίκασης. Πρέπει να σημειώσουμε ότι όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα ο νόμος δίνει τη δυνατότητα να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης.
Δημοσίευση σχολίου