Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ

Πτώμα ανδρός πολωνικής υπηκοότητας, βρέθηκε σε δύσβατο σημείο στη περιοχή Αφανιά στη Σκάλα.
Το πτώμα ανακάλυψε τυχαία κάτοικος της Σκάλα, που διατηρεί στάβλο διακόσια μέτρα από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα, όταν σε αναζήτηση πουλερικών που έλειπαν από το στάβλο αντίκρισε το πτώμα σε δύσβατο σημείο και ειδοποίησε την αστυνομία .ΝΕΟΤΕΡΑ 22:00

Κλιμάκιο της αστυνομίας με επικεφαλής τον διοικητή της Αστυνομικής διεύθυνσης Λακωνίας και τον διοικητή του ΑΤ Σκάλας εξετάζουν  το σημείο για να εξακριβώσουν  τα ακριβή αίτια του θανάτου .
Να σημειώσουμε ότι από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα απέχει λίγα μέτρα από την κατοικία του όπου διέμενε με άλλους ομοεθνείς, το οποίο ήταν κλειστό.
ΝΕΟΤΕΡΑ 16:45
Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η αστυνομία προσανατολίζεται σε εγκληματική ενέργεια από συγκάτοικο του δολοφονημένου. ρουμανικής υπηκοότητας οποίος και ανακρίνεται .
ΝΕΟΤΕΡΑ 22:00
Δράστης της δολοφονίας είναι ο συγκάτοικος του, Ρουμάνος υπήκοος. Από την πρώτη στιγμή είχε επικεντρώσει η ελληνική αστυνομία, το βάρος της στην ανεύρεση του Ρουμάνου , ο οποίος διέμενε μετά το αποτρόπαιο έγκλημα που είχε διαπράξει στην Στεφανιά.
Ο δράστης και το θύμα ήταν εθισμένοι στο αλκοόλ.


2 σχόλια:

GioMa είπε...

Μηπως ξερετε κανεις αν ειναι ο πιτο;;;;

leimonitis είπε...

Γιάννους