Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΛΑΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΣΚΑΛΑΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ
Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου ο Χορευτικός Όμιλος Σκάλας Λακωνίας πραγματοποίησε αποκριάτικη εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας.
Το παραδοσιακό, το λαϊκό και το σύγχρονο δεν κατάφεραν να αποφύγουν το συναπάντημα που τους προετοιμάσαμε και έτσι σε μια βραδιά γεμάτη κέφι, τα «μούσκαρα» έπαιξαν με πιερότους και όμορφες πριγκηπέσες, βαρύμαγκες ανταγωνίστηκαν με κομάντος , το γαϊτανάκι μπλέχτηκε με την Πάττυ, η θεια μου Νικολάκαινα χόρεψε ζεϊμπέκικο και τσιφτετέλι μέχρι τελικά να καταφέρουμε να τρίψουμε το πιπέρι και να βγάλουμε τα κουκιά γρήγορα-γρήγορα για να χορέψουμε με τα «χέρια ψηλά»
Ευχαριστούμε θερμά, τα παιδιά, τους γονείς, τα μέλη και τους φίλους του ομίλου, που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας. Ευχαριστούμε όμως και όλους όσους λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν κατάφεραν να παραστούν.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Ευρώτα για την παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου.
Τέλος, ευχαριστούμε τα παιδιά της Γ’ Λυκείου Σκάλας που με τα γευστικότατα σουβλάκια που έψησαν, τα ποτά και τα αναψυκτικά που προσέφεραν τις ώρες που αφιέρωσαν για να ετοιμαστεί η αίθουσα και γενικά με την άψογη συμπεριφορά τους και την άμεση εξυπηρέτηση, συντέλεσαν τα μέγιστα για την επιτυχία της εκδήλωσης
Ο Δάσκαλος του Χ.Ο.Σ.
Ηλίας Παρασκευόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: