Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ/ΝΤΗ Π.Ε. Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΥΡΤΙΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Δ/ΝΤΗ Π.Ε. Ν. ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΥΡΤΙΑΣ
Την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011, πραγματοποιήθηκε, μετά από προγραμματισμένο ραντεβού, συνάντηση του Δ/ντή Π.Ε. Ν. Λακωνίας κ. Φώτη Πολίτη με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μυρτιάς, με θέμα τη συγχώνευση του Δημοτικού Σχολείου με το Δημοτικό Σχολείο Βλαχιώτη.

Στη συνάντηση, μετά από πρόσκληση του Συλλόγου Γονέων, παραβρέθηκαν, εκ μέρους του κ. Δημάρχου του Δήμου Ευρώτα, ο Δημ. Σύμβουλος κ. Βέρδος Δ. και ο Δημ. Σύμβουλος κ. Πήλιουρας Φ. από τη μείζονα αντιπολίτευση.

Ο κ. Πολίτης Φ. αφού έκανε την εισήγησή του, εξέφρασε τις απόψεις του. Ο Σύλλογος και οι Δημ. Σύμβουλοι έκαναν γνωστή τη θέση τους και τη θέση του κ. Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα . Κατέθεσαν και φάκελο με τα επιχειρήματα υπέρ της συνέχισης της λειτουργίας του σχολείου.
Η συνάντηση έγινε σε πάρα πολύ καλό κλίμα.
Το ίδιο βράδυ έγινε έκτακτη γενική συνέλευση του Συλλόγου. Ενημερώθηκαν τα μέλη για τις θέσεις και τις απόψεις όλων και στο τέλος πάρθηκε απόφαση για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν, αν η έκβαση της υπόθεσης είναι αρνητική.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜ. ΣΧΟΛ. ΚΑΙ ΝΗΠ/ΓΕΙΟΥ ΜΥΡΤΙΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΤΕ ΣΩΣΤΑ! ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ!

Ανώνυμος είπε...

ti den sou arese stin proigoumeni dimosiefsi, giati den katalava to yfaki tou anwterw sxoliou?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ ΟΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!