Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ--- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ
ΜΥΡΤΙΑΣ
Την Τρίτη 15 Μαρτίου 2011, με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μυρτιάς, έγινε συνάντηση με γονείς και εκπροσώπους συλλόγων των σχολείων του Δήμου Ευρώτα που συγχωνεύονται.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο αντιδήμαρχος κ.Πλατανίτης, εκπροσωπώντας το Δήμαρχο του Δήμου Ευρώτα κ. Γρυπιώτη, οι δημοτικοί σύμβουλοι κοι Βέρδος, Πήλιουρας, Γκουβούση-Κρητικάκου, Σπανός και το Τοπικό Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Μυρτιάς, εκπρόσωποι συλλόγων από τον Άγιο Δημήτρη και από το Έλος, εκπρόσωποι από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σκάλας και οι εκπαιδευτικοί του Δημοτικού Σχολείου Μυρτιάς.
Ο αντιδήμαρχος μετέφερε τη θέση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου για ανοιχτά σχολεία στο Δήμο Ευρώτα και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι εξέφρασαν την πλήρη υποστήριξή τους στον αγώνα των Συλλόγων Γονέων.
Στη συνάντηση ακούστηκαν γνώμες για διάφορες μορφές αγώνα μέχρι την πλήρη δικαίωση και εκλέχτηκε συντονιστικό όργανο, το οποίο θα αναλάβει να συντονίσει όλους τους συλλόγους σε κοινή δράση.
Επίσης αποφασίστηκε την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 11 το πρωί , στο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου Σκάλας, όπου θα γίνει συνάντηση των εκπροσώπων του Εσπερινού Λυκείου Σκάλας, που καταργείται, με τους βουλευτές του Νομού, να γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας και επίδοση ψηφίσματος

Δεν υπάρχουν σχόλια: