Δευτέρα 7 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ <Ο ΕΛΑΤΟΣ>

Από ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ Ο ΕΛΑΤΟΣ
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρεμαστής. Πολλοί Κρεμαστιώτες και φίλοι, επέλεξαν να διασκεδάσουν το Σάββατο στο κέντρο «Κτήμα Εσπερίδες», στους Μολάους στον καθιερωμένο  χορό του συλλόγου, παρέα με την ορχήστρα του Νίκου Σπανού.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε o πρόεδρος του Συλλόγου,κ.  Θεόδωρος Παυλάκης τονίζοντας ότι η παρουσία τους σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο δηλώνει τη στήριξή τους στις δραστηριότητες του συλλόγου.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Περιφερειακού συμβουλίου Πελοποννήσου κ. Γεώργιος Πουλοκέφαλος, ο δήμαρχος Ευρώτα κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, ο αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Παυλάκης, ο πρόεδρος των απανταχού Κρεμαστιωτών Αθηνών  κ. Ιωάννης Παπαμιχαλόπουλος και ο πρόεδρος του τοπικού κ Πριφτάκης Αλέξανδρος.
Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο περιφερειακός σύμβουλος,κ. Σπύρος Φλώρος,η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ευρώτα κ.Ελένη Δεντάκου, οι αντιδήμαρχοι Μιχαλούτσου- Πλατανίτης, και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ.Μένεγας-Μυλωνάκου- Παπαγιαννοπούλου-Τσιμπίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: