Τρίτη, 24 Ιουλίου 2012

ΓΕΓΟΝΟΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ Α.Ε. ΔΗΜΟΥ ΕΥΡΩΤΑ

Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη Δ.Σ. τη Δευτέρα 30 Ιουλίου
Ιστορικής σημασίας συνάντηση για τα ποδοσφαιρικά πεπραγμένα στο Δήμο Ευρώτα πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα 24 Ιουλίου στη Σκάλα. Στόχος της προγραμματισμένης και πρωτόγνωρης συγκέντρωσης ποδοσφαιρικών παραγόντων, δημοτικών και τοπικών συμβούλων και πολιτών ήταν η συζήτηση γύρω από την ποιοτική αναβάθμιση του αθλήματος στο Δήμο μας.

Στο διάλογο ο οποίος αποδείχθηκε γόνιμος, καθώς αντηλλάγησαν και κατατέθηκαν χρήσιμες προτάσεις, τέθηκε το θέμα των όρων και προϋποθέσεων της εθελούσιας συνένωσης ομάδων του Δήμου Ευρώτα, με τελικό σκοπό τη δημιουργία μιας ισχυρής συνενούμενης ομάδας.
Συνοψίζοντας, αποφασίστηκε:
Με κορμό τις ομάδες ΄΄Α.Ε. Σκάλας΄΄ και του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Ομίλου ΄΄Ευρώτας Έλους΄΄ να δημιουργηθεί η Α.Ε. Δήμου Ευρώτα και να συμμετάσχει στο επερχόμενο πρωτάθλημα μ’ αυτήν την ονομασία. Σημειώνεται ότι οι ομάδες που θα αποτελέσουν τη βάση της νέας ομάδας, θα διατηρήσουν την αθλητική τους αυτονομία, σε επίπεδο κυρίως ποδοσφαιρικών Ακαδημιών.
Εκκρεμεί η ανάδειξη μελών Δ.Σ. που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 30 Ιουλίου στο Δημαρχείο από τις 7 μ.μ. έως τις 10 μ.μ. Η διαδικασία ένταξης οποιασδήποτε άλλης ομάδας είναι ανοικτή, καθώς και η εγγραφή μελών για όσους ενδιαφέρονται να απαρτίσουν το Δ.Σ.
Πρόκειται για μια κίνηση απαραίτητη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, στην προσπάθεια ΄΄διάσωσης΄΄ της οντότητας των ποδοσφαιρικών σωματείων Δήμου Ευρώτα και εξασφάλισης της οικονομικής βιωσιμότητάς τους.
Πληροφορίες για εγγραφή μελών στα τηλέφωνα:
Στέλιος Καπερώνης: 694 7694623
Θεόδωρος Σταμογιάννος: 698 6628822
Σωτήρης Μένεγας: 694 7901566
Παναγιώτης Λυμπέρης: 697 3821255
Δημοσίευση σχολίου