Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Υποδοχή της «Φλόγας της Αγάπης» στην Καρίτσα


Χθες, Τρίτη 21 Αυγούστου, την πρώτη ημέρα μίας εβδομάδας αφιερωμένης ειδικά στην υποδοχή της φλόγας της αγάπης στο Δήμο Ευρώτα, ύστερα από την αφή στην Καλλιθέα, η Καρίτσα αποτέλεσε το δεύτερο σταθμό μετά από το Γεράκι της λαμπαδηδρομίας των εθελοντών αιμοδοτών στο δρόμο προς όλα τα χωριά και κωμοπόλεις του Δήμου.

Ο Δήμος είναι άξιος συγχαρητηρίων για την πρωτοβουλία αυτή να περιλαμβάνει όλες τις κοινότητές του στην πορεία. Πράγματι ο σεβασμός, η ίση μεταχείριση και η συμμετοχικότητα όλων των χωριών, στο βαθμό που αυτό είναι πρακτικά δυνατό, κάνει το καθένα να νιώθει ένα αξιόλογο, αναπόσπαστο και ζωτικό κομμάτι του συνόλου του Δήμου.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον καλό φίλο του χωριού, τον Μιχάλη Λεϊμονίτη, διαχειριστή και συντάκτη του κορυφαίου ιστολογίου στην περιοχή «Δήμος Ευρώτα Σκάλα Λακωνίας», για την τιμή που έκανε να έρθει ειδικά στην Καρίτσα προκειμένου να φωτογραφίσει της εκδηλώσεις.
Η Λαμπαδηδρομία Εθελοντών Αιμοδοτών είναι η καλύτερη ευκαιρία να μεταλαμπαδεύσουμε την πανανθρώπινη ιδέα της εθελοντικής αιμοδοσίας σε όλους τους συνδημότες.
Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 26 Αυγούστου, στο Βοτανικό Κήπο του Ιπποκράτη στη Σκάλα, έδρα του Δήμου.
Εν τω μεταξύ, παρακάτω απολαύσετε στιγμιότυπα που φωτογράφησε ο Μιχάλης Λεϊμονίτης από την πορεία της φλόγας την Τρίτη. Στη συνέχεια έχετε την ευκαιρία να δείτε αντίστοιχο βίντεο, διάρκειας 52 λεπτών, από τις εκδηλώσεις της ημέρας, γυρισμένο κι αυτό από τον Μιχάλη
.http://karitsiotikanea.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: