Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Με επιτυχία ο αγώνας Παλαιμάχων ΑΕΚ- ΔΗΜΟΣ ΕΥΡΩΤΑ




  Με μεγάλη επιτυχία μεταξύ των παλαιμάχων παικτών της ΑΕΚ και του Δήμου Ευρώτα, τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας.
  Μέσω του Ν.Π.Δ.Δ. «Νικηφόρος Βρεττάκος», ο Δήμος Ευρώτα έγινε κοινωνός μιας πραγματικά αξιόλογης πρωτοβουλίας των Λακωνικών Συλλόγων, καθώς ο στόχος του τουρνουά ήταν κατά κύριο λόγο ανθρωπιστικός. Πιο συγκεκριμένα, σκοπός της αθλητικής εκδήλωσης ήταν η έμπρακτη στήριξη της εκστρατείας εθελοντισμού των Συλλόγων του τόπου για τα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης.

  Μετά το πέρας του φιλικού αγώνα, ο πρόεδρος και τα μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. «Νικηφόρος Βρεττάκος» δεξιώθηκαν τους παλαιμάχους ποδοσφαιριστές, ενώ σε σχετική δήλωσή του ο κος Παναγιώτης Λυμπέρης (πρόεδρος) υπογράμμισε τα εξής:
    «Η στήριξη των συνανθρώπων μας και η επίδειξη ανθρωπιάς συνιστά προτεραιότητα και πάγια θέση του Ν.Π.Δ.Δ. Μέσα από τους τομείς κοινωνικής μέριμνας και αλληλεγγύης, επιδιώκουμε τη γενικότερη κοινωνική ευαισθητοποίηση και το σεβασμό προς το συνάνθρωπο. Στόχος του φιλικού αγώνα μεταξύ των παλαιμάχων παικτών της ΑΕΚ και του Δήμου Ευρώτα, ήταν να συγκεντρωθεί ένα χρηματικό ποσό, ώστε να διατεθεί στα Ιδρύματα της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης. Ελπίζουμε, μέσα από την εν λόγω αθλητική δραστηριότητα,  να συμβάλαμε  κι εμείς στην αξιόλογη πρωτοβουλία των λακωνικών συλλόγων». Για την ιστορία ο αγώνας έληξε ισόπαλος με 1-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: