Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΚΑΛΑΣ


Σας Ενημερώνω ότι πράγματι ο Δήμος αντιμετώπιζε και αντιμετώπίζει προβληματα διακοπών ρεύματος ,και κατά συνέπεια διακοπών νερού , και λόγο του ότι αυτή η Δημοτική αρχή και αυτό το Δημοτικό Συμβούλιο νιώθει τις ελλείψεις και τα προβλήματα ουσίας , άλλωστε γι'αυτο ιδρύσε την ΔΕΥΑ ΣΚΑΛΑΣ , πρίν από ένα μήνα ολοκληρώσε την διαδικασία αγορας Γεννήτριας που δεν στοιχίζει μόνο 15000 αλλά ''40000'' ευρώ και που θα έπρεπε να έχει αγοραστεί εδώ και αρκετά χρόνια από τότε που οι διακοπές της ΔΕΗ ήταν μεγαλύτερης διάρκειας και που δεν οφείλονταν σε αλλαγές δικτύων , που είναι άλλωστε προγραμματισμενες και που σκοπό έχουν την καλύτερη παροχή και τις λιγότερο δυνατές διακοπές , αλλά σε βλάβες απρόσμενες , επίσης σας ενημερώνω ότι τα χρήματα δεν διατείθονται από τούς Δημότες δηλαδή από τους φόρους των Δημοτών αλλά από επιχορήγηση του Υπουργείου Εσωτερικών μετά από ενέργειες δικές μας , ετσι και οι γιορτές θα γίνονται και νερό θα έχουμε και χωρις ρεύμα.
Στον μήνα Ιούλιο θα ενημερώσω τους Δημότες σε ανοικτη συγκέντρωση οπότε και όσοι έχουν ερωτήματα μπορούν να τα θέσουν , αυτός είναι ο ρόλος του Δημάρχου και όχι να είναι αδιάφορος και να γενικολογεί αλλά να δίνει λύσεις ουσίας .


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ κ. Δήμαρχε για την άμεση απάντηση σας ,και με τα καλά νέα που μας αναφέρατε .
Προσωπικά ,και παρά πολύ μεγάλο ποσοστό των κατοίκων του Δήμου μας δεν γνωρίζουν της δραστηριότητες και τα έργα και ότι οποιαδήποτε θέμα αφορά τον Δήμο μας και αφορούν τον πολίτη έμμεσα ή άμεσα με αποτέλεσμα ο κάθε από μας να εκφράζει διάφορες απόψεις ως πως λειτουργεί η κάθε δημαρχιακή αρχή.
Εσείς βέβαια βγάζεται συχνά ανακοινώσεις τις οποίες και της τοποθετείται στο πίνακα ανακοινώσεων, όμως σπανίως ο δημότης τον διαβάζει ,θες ο τρόπος με τον οποίο αναρτάτε. θες ότι βαριέται να το διαβάσει ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο ,δεν ενημερώνεται .
Πιστεύω ότι αν μας στέλνατε με ένα email στην ιστοσελίδα που έγινε για ενημερώνει, και να προβάλει τα καλά και τα κακά που διαδραματίζονται στη περιοχή μας, θα λύσουμε κατά μεγάλο μέρος τις απορίες του κόσμου.