Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

Οι πρώην αγαπημένοι συνεταίροι

Εθνικός ρουφιάνος έως και το 91΄

28 Ιουνίου 2008, 18:37Γράφει ο Θέμος Αναστασιάδης

Oταν οι Γερμανοί εγκατέλειπαν την Ελλάδα μετά την τετραετή αιματηρή κατοχή, έφυγαν αναλογικά... σαν κύριοι. Μάζεψαν τα πράγματά τους, παρατάχθηκανσε φάλαγγες και αποχώρησαν, χωρίς να προβούν σε επιχείρηση «καμένη γη» όπως έγινε σε άλλα κράτη. Τις χειρότερες αγριότητες στο τελευταίο στάδιο της παραμονής τους, αλλά και κατά τη φυγή τους, τις έκαναν οι συνεργάτες τους κουκουλοφόροι, χαφιέδες, ρουφιάνοι, που κάρφωναν τους Ελληνες αντιστασιακούς.
Εντρομοι στην ιδέα ότι θα αποκαλυφθούν και θα καταδικαστούν για την προδοσία τους (κάτι που τελικά υστυχώς δεν έγινε), οι κουκουλοφόροι «συμπατριώτες μας» προδότες εκτελούσαν όποιον νόμιζαν ότι θα μπορούσε να τους μαρτυρήσει για τα εγκλήματά τους. Δεν πρωτοτύπησαν. Η μοίρα του χαφιέ και του κουκουλοφόρου είναι να αποδεικνύεται στο τέλος βασιλικότερος του βασιλέως, χειρότερος κι από τα αφεντικά του. Αυτό συμβαίνει τον τελευταίο καιρό και με τον γνωστό «εθνικό ρουφιάνο», τον φερόμενο και ως Ελληνα κροίσο χαφιέ». Αφού πρώτος έδωσε το δημόσιο έναυσμα για την άθλια σκευωρία κατά του «ΘΕΜΑτος», που όμοιά της δεν έχει υπάρξει στα χρονικά των ελληνικών ΜΜΕ, αφού πρωταγωνίστησε σε όλες τις συκοφαντίες και τις δολοπλοκίες κατά της εφημερίδας, και του υπογράφοντος ειδικότερα, αφού καθύβρισε, λοιδόρησε και προσέβαλε το σύνολο των δημοσιογράφων μας που του γύρισαν όλοι μαζί την πλάτη, στο τέλος έμεινε μόνος αυτός επίσημος καταδότης και αυτόκλητος εισαγγελέας εις βάρος μας. Μόνον αυτός!
Kατρακυλά από αθλιότητα σε αθλιότητα γιατί γνωρίζει πως όσο αποκαλύπτεται η αθωότητά μας, τόσο διογκώνεται η αηδία του κόσμου για το άτομό του. Δεν θα ήθελα να προσβάλω ή να προκαταλάβω τη Δικαιοσύνη, χαρακτηρίζοντας το κατηγορητήριο εναντίον μου με οιονδήποτε τρόπο. Αυτό το αφήνω στην κρίση κάθε δικαστικού, από τον πρωτοδίκη έως τους ανώτατους δικαστές, αλλά και στην κοινή λογική του κάθε νοήμονα πολίτη. Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έπειτα από έξι μήνες συνετάχθη ένα κατηγορητήριο, το οποίο κατά βάση στηρίζεται σε ψευδομαρτυρίες, κρίσεις και στις εκτιμήσεις του «εθνικού ρουφιάνου».
Καμία αξιόπιστη και κατηγορηματική μαρτυρία δεν υπάρχει. Κανένα αποδεικτικό στοιχείο. Αλλά είπαμε, εδώ δεν κρίνω εγώ, για λόγους τακτικής, το κατηγορητήριο. Μένω μόνο στο ότι ο «εθνικός ρουφιάνος» όχι μόνο συνέχισε να τρέχει στις Aρχές σαν χαφιές ως το τελευταίο λεπτό, αλλά προχώρησε και σε πράξεις του κοινού ποινικού δικαίου. Ψευδομαρτύρησε ο ίδιος και προσπάθησε ακόμη και να κατασκευάσει άλλον ψευδομάρτυρα εναντίον μας, η οποία όμως, ενώπιον του ανακριτού, τον κατήγγειλε ότι επιχείρησε να της εκμαιεύσει ψέματα, καταγράφοντάς τη μάλιστα παράνομα.Επειδή περιέργως πώς οι αρμόδιοι λειτουργοί δεν άσκησαν δίωξη κατά του «εθνικού ρουφιάνου» αμέσως ως όφειλαν, του υποβάλαμε μήνυση εμείς.
Γιατί με την προτροπή σε ψευδομαρτυρία ολοκληρώθηκε ο κύκλος της προδοσίας και της χυδαιότητος του «εθνικού εισαγγελέα-ρουφιάνου» που κατάφερε να κάνει ακόμη και τον Ιούδα ή τον Εφιάλτη των Θερμοπυλών να μοιάζουν αφελή πιόνια μπροστά του. Χαφιές, καταδότης και εθνικός ρουφιάνος ως το τέλος. Ηταν, βλέπετε, τόσα πολλά τα αργύρια της προδοσίας (14 εκατομμύρια εισέπραξε για να «πουλήσει», κυριολεκτικά και μεταφορικά, αυτή την εφημερίδα), που νιώθει υποχρεωμένος να ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, γενόμενος ει δυνατόν και δεσμοφύλακας ή δήμιος! Είναι πολλά τα αργύρια του ρουφιάνου.

Κακοποιός μέχρι το 90'...

1 Ιουλίου 2008, 12:51Μάκης Τριανταφυλλόπουλος

Συμπεριφέρθηκε μέχρι το 90΄, για να χρησιμοποιήσω μία προσφιλή του έκφραση, ως κοινός κακοποιός. Ξεπέρασε κάθε όριο θράσους γράφοντας στην εφημερίδα συμφερόντων Μπόμπολα πλέον, εφ’ όσον ο επιχειρηματίας έχει στην κατοχή του το 70% των μετοχών, ότι ο Τριανταφυλλόπουλος πούλησε το «Πρώτο Θέμα»!
Όταν έχεις πουλήσει την ψυχή σου στο διάβολο, αναλαμβάνεις την ευθύνη των πράξεών σου και δεν βγάζεις γλώσσα.
Όταν μετά του Καραμήτσου τρέχεις έντρομος στον επιχειρηματία να πουλήσεις, φοβούμενος την αντίδραση του Τριανταφυλλόπουλου, ο οποίος σε έχει προειδοποιήσει πως θα τινάξει την εφημερίδα στον αέρα εάν έχεις διαπράξει ατιμία, αν μη τι άλλο το βουλώνεις…
Εξαιτίας του απύθμενου θράσους του είμαι αναγκασμένος για άλλη μία φορά να επαναλάβω, ότι η οικογένεια Μπόμπολα με επισκέφθηκε έχοντας προηγουμένως συμφωνήσει με τους… αδέσμευτους Καραμήτσο- Αναστασιάδη για την πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών τους!...
Πόσο επικίνδυνος μπορεί να γίνει ο άνθρωπος όταν, προ του κινδύνου προφυλάκισης, διανοείται να ισχυριστεί ότι πούλησα εγώ την εφημερίδα στον όμιλο Μπόμπολα, στοχεύοντας στην συμπάθεια του κόσμου που εξαργύρωσε δημόσια και ξεδιάντροπα;
Έχοντας στην κατοχή τους οι δύο επιτήδειοι κύριοι Καραμήτσος και Αναστασιάδης το υπόλοιπο… ασήμαντο ποσοστό της τάξεως του 60%, δεν θα μπορούσαν να απειληθούν από κανέναν και οπωσδήποτε από την μειοψηφία του 40% που ήμουν εγώ!...
Είναι λέρα του κερατά όταν καταφεύγοντας στην ομπρέλα του ισχυρού Μπόμπολα για να σωθεί από τις διώξεις, προσπαθεί ταυτόχρονα να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη με πρόστυχα επιχειρήματα εναντίον μου.
Είναι απατεώνας του κοινού ποινικού δικαίου γιατί ακόμα και αυτή την ύστατη ώρα, αντί να σιωπήσει αντιλαμβανόμενος τις ευθύνες του προσπαθεί να επιπλεύσει, κατασκευάζοντας ψευδείς εντυπώσεις εις βάρος των άλλων!
Είναι αμετανόητος, γιατί ενώ αντιλαμβάνεται ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω από τον ευτραφή λαιμό του, συνεχίζει να ψεύδεται χωρίς να δίνει εξηγήσεις και να διευκολύνει στο βαθμό που οφείλει, τους συγκατηγορούμενούς του Τσέκου και Νικολουτσόπουλο τους οποίους με ανόητους χειρισμούς συμπαρέσυρε στον όλεθρο...
Είναι θρασύς, γιατί ελέγχοντας ως όφειλε την εξουσία προσπάθησε ταυτόχρονα να την εκβιάσει, με το περιεχόμενο προσωπικών στιγμών ενός κυβερνητικού στελέχους στο επίμαχο DVD. Προκειμένου να γλυτώσει από τις συνέπειες των 5 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν παρανόμως περιέλθει στην κατοχή του μετετράπη από δημοσιογράφος σε κομιστή…
Είναι τέλος κλέφτης γιατί δημοσιογράφος ο οποίος αδυνατεί κατά τον έλεγχο, να δικαιολογήσει την προέλευση ενός τόσο μεγάλου ποσού, έχει αρπάξει τα χρήματα με ανορθόδοξο τρόπο, κατά παράβαση κάθε κανόνα δεοντολογίας και επομένως μόνον ως κακοποιός του κοινού ποινικού δικαίου μπορεί να αντιμετωπιστεί.
Είναι βουλιμικός αμοραλιστής, γιατί όλο αυτό το διάστημα της απίστευτης περιπέτειας, στην οποία ενέπλεξε φίλους και εργαζόμενους για να τη βγάλει καθαρή, ούτε μία φορά δεν σκέφτηκε την απογοήτευση ενός πλήθους αναγνωστών, που πρόδωσε έναντι πέντε εκατομμυρίων αργυρίων!
Πέρα όμως και πάνω απ’ όλα αυτά, που θα μπορούσαν να είναι προϊόν μιας στιγμιαίας αγανάκτησής μου, παρά τον όγκο και το φημολογούμενο δημοσιογραφικό του βάρος είναι λίγος.
Απελπιστικά λίγος… Ελάχιστος.
http://www.protothema.gr/content.php?id=11066
http://www.zougla.gr/news.php?id=3838

Δεν υπάρχουν σχόλια: