Κυριακή 3 Αυγούστου 2008

ΦΡΙΚΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

Φρικιαστικό έγκλημα με μία νεκρή που συνεχίστηκε με τον τραυματισμό 4 ατόμων και την αρπαγή περιπολικού έγινε στις 7 απόψε στο Βούρβουλο Σαντορίνης.
Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την αστυνομία ένας Έλληνας 31ετών από την Αλεξανδρούπολή που εργαζόταν ως μάγειρας σε κατάστημα στο Ημεροβίγλι σκότωσε μετά από καυγά με μαχαίρι την 25χρονη σύντροφό του, δασκάλα στο Ακρωτήρι, από τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια την αποκεφάλισε και περιφερόταν στο χωριό με το κεφάλι και το μαχαίρι στα χέρια.
Στο σημείο έφθασε περιπολικό της αστυνομίας με οδηγό αστυφύλακα και συνοδό έναν δόκιμο οι οποίοι τον κάλεσαν να παραδοθεί. Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία ο δράστης προσποιήθηκε ότι ήθελε να παραδοθεί και πλησίασε τον αστυνομικό που ήταν έξω από το περιπολικό και τον σημάδευε αλλά ξαφνικά προσπάθησε να τον σφάξει με το μαχαίρι με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο στόμα.
Ο αστυνομικός πέφτοντας στο έδαφος τον πυροβόλησε 4 φορές με αποτέλεσμα να τον βρουν 3 σφαίρες στο θώρακα και μία στο συκώτι. Παρ΄όλα αυτά ο δράστης μπήκε στο περιπολικό με το οποίο προσπάθησε να διαφύγει.
Σε μικρή απόσταση έπεσε πάνω σε μοτοποδήλατο που επέβαιναν δύο γιατρίνες οι οποίες κάνουν το αγροτικό τους στο κέντρο υγείας Θήρας με αποτέλεσμα να τις τραυματίσει σοβαρά.
Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου άλλα περιπολικά τον εγκλώβισαν, εμβόλισαν το περιπολικό που οδηγούσε ο δράστης και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν.
Ο δράστης ο οποίος είναι βαρύτατα τραυματισμένος, οι δύο γιατρίνες εκ των οποίων η μία είναι επίσης πολύ σοβαρά και ο αστυνομικός μεταφέρθηκαν με στρατιωτικό αεροσκάφος C- 130 στο ΚΑΤ της Αθήνας.
http://www.news247.gr/a/4!56867

Δεν υπάρχουν σχόλια: