Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Η ΕΠΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ με συνδιοργανωτή το Δήμο Σκάλας πραγματοποίησαν Σεμινάριο Προπονητών Αναπτυξιακής Ηλικίας στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σκάλας στις 19/09/2008 με παρουσία παραγόντων του ποδοσφαίρου από όλη τη Λακωνία
Το σεμινάριο άνοιξε με χαιρετισμό από τον πρόεδρο της ΕΠΣΛ κ. Καρρά Παναγιώτη ο οποίος στη συνέχεια απένειμε αναμνηστικές πλακέτες στους Γκουβούση Δημήτριο, Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Σκάλας ,στον Αποστολόπουλο Ιωάννη ,πρόεδρο ΕΠ.Σ. Αργολίδος,στον Διατσίγκο Διονύση Καθηγητής Φυσικής Αγωγής ,και στον Ιορδανίδη Μιχάλη, Ομοσπονδιακό Προπονητή Εθνικής Ελπίδων .
Στη συνεχεία ο κ. Αποστολόπουλος πήρε το λόγω και έκανε μια αναδρομή την ιστορία του ποδοσφαίρου από αρχαιοτάτων χρόνων έως σήμερα ,την εξέλιξη του και την τακτική μέσα από πλήθος φωτογραφιών.
Ο Διονύσης Διατσίγκος ανέλυσε το θέμα, Η Διδασκαλεία του Ποδοσφαίρου στις Παιδικές Ηλικίες, και τα δέκα βήματα προπόνησης.
Ο κ. Ιορδανίδης μίλησε για για την πορεία της Εθνικής Ελπίδων, την ανάδειξη ταλέντων και την πορεία τους , ανέλυσε συστήματα ποδοσφαιρου, και σχεσεις μεταξύ των προπονητων και η επαφή των Μικτών Ομάδων ενώσεων με της εθνικές ομάδες.
Ο κ. Φλουτσάκος ανέλυσε το θεμα, Συνεργασια Ενωσιακού Προπονητή με τα Σωματεία, και έδωσε ιδιαίτερο βάρος στο θέμα της υγείας των αθλητών.
Το κύκλο τον ομιλιών έκλεισε ο κ. Σπυράκης με θέμα Συνεργασία Διαιτητή-Προπονητή, και έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στους νέους κανονισμούς Διαιτησίας αλλά και τη συμπεριφορά Διαιτητών-Παραγόντων-Προπονητών –Παιχτών
Στο τέλος της ομιλίας ο κ. Καρράς ευχαρίστησε τους επίσημους προσκεκλημένους και το κόσμο που παρακολούθησε το σεμινάριο .
Μετά το πέρας των διεργασιών ο δήμος Σκάλας παρέθεσε δείπνο στους επίσημους καλεσμένους στο κέντρο ΠΗΓΕΣ.
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ
ΒΙΝΤΕΟ 1 -2 -3

Δεν υπάρχουν σχόλια: