Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2008

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Προς το Τοπικό Όργανο Διαιτησίας

Υπόψη Προέδρου κ. Σπυράκη Νικολάου


Κοινοποίηση: ΕΠΣ Λακωνίας

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΛΑΚΩΝΙΑΣ


Σκάλα 6 - 10 - 08

Κύριε πρόεδρε,

Ύστερα από τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στα πλαίσια του πρωταθλήματος; Της 1ης κατηγορίας Λακωνίας και συγκεκριμένα στον αγώνα Αστέρα-Βλαχιώτη – Α.Ε.Δ Σκάλας το συμβούλιο του Σωματείου εκφράζει τη λύπη του και τη δυσαρέσκειά του, για την απαράδεκτη συμπεριφορά του διαιτητή κ. Α. Σόβολο με τους βοηθούς κκ. Αναστασάκο και Μήτρη.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και περίπου στο ογδοηκοστό πέμπτο λεπτό, ο τερματοφύλακας κ. Ηλίας Δρακουλάκος της Α.Ε.Δ Σκάλας, ενώ επιχειρούσε έξοδο συγκρούστηκε με τον παίχτη της αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του (κάταγμα ωλένης το οποίο χρίζει χειρουργικής επέμβασης).

Ο διαιτητής άφησε τη φάση να συνεχιστεί, ενώ ο τερματοφύλακας ζητούσε βοήθεια από τους αφόρητους πόνους.

Το παράδοξο είναι ότι οι ποδοσφαιριστές της γηπεδούχου ομάδας δεν έβγαλαν τη μπάλα έξω και συνέχισαν κανονικά το παιχνίδι, με αποτέλεσμα να σημειωθεί και γκολ. Ο διαιτητής στη συνέχεια έδειξε τη σέντρα μέσα σε αποδοκιμασίες και από τις δύο ομάδες.

Τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στη συνέχεια, ντροπιάζουν το ποδόσφαιρο Λακωνίας την ώρα που όλοι μιλούν για αναβάθμιση και καλύτερες μέρες.

Ο διαιτητής αφού έβγαλε τον Κωστάκο Θεόδωρο για ανάρμοστη συμπεριφορά κατευθείαν με κόκκινη κάρτα έβγαλε και τον Αλειφέρη Γεώργιο για ανάρμοστη συμπεριφορά, παρόλο που οι παίχτες της ομάδας του Αστέρα του έλεγαν ότι δεν είχε μιλήσει ούτε διαπληκτίστηκε με άλλον ποδοσφαιριστή και στο τέλος ακύρωσε και το γκολ της ομάδας του Αστέρα και έδωσε φάουλ υπέρ του Α.Ε.Δ.

Ύστερα από όλα αυτά τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν ζητάμε ακρόαση από το τοπικό όργανο διαιτησίας παρουσία του Προέδρου της Ε.Π.Σ Λακωνίας και του Αρχηγού του Αστέρα Βλαχιώτη.

Με εκτίμηση

Ο πρόεδρος

Αναγνωστάκος Κ. Χρήστος

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί απορείτε και εξεγείρεστε κύριοι? Θα έπρεπε να χαίρεστε που έχετε τέτοιο διαιτητή στο σύνδεσμό σας. Στην Α' εθνική κατηγορία παρόμοιες διαιτησίες έχουμε σχεδόν κάθε Κυριακή.

Ανώνυμος είπε...

Παντωs εγω προσωπικα φιλτατε κυριε προεδρε,αν μου ζητουσατε ακροαση,με μεγαλη ευχαριστηση kαι κατανοηση θα σαs δεχομουν.