Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2008

ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Mainz Rheinland

Οι φωτογραφίες αυτές μας της έστειλε η Παναγιώτα από τη Γερμανία,όπου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο τετραήμερη γιορτή κρασιού.
Στο εμαιλ μου αναφέρει ότι στην επόμενη γιορτή κρασιού της Γράμμουσας να διοργανώσουν τη γιορτή τους βλέποντας αυτές τις φωτογραφίες ,και συγκεκριμένα σε μια φωτογραφία που είναι το συντριβάνι και βγάζει κρασί.
Ας ελπίσουμε οι υπεύθυνοι που ασχολούνται με τη γιορτή κρασιού στη Γράμμουσα να το λάβουν υπόψη τους ,και γιορτή κρασιού δεν είναι σαν αυτή που κάνουν,μπουζούκια ένα βράδυ και τελείωσε ,άσε που φέτος είχαν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα ,και δεν αναλάμβανε κανένας ,ευτυχώς που ήταν ο φίλος μου ο Δημήτρης ο Διαμαντάκος και ξελάσπωσε λίγο τα πράγματα
Θέλω να τονίσω ότι τα παιδιά που ήταν στη γιορτή κρασιού στη Γερμανία το ξεφάντωμα το έκαναν στο σπίτι και με το ένα χέρι είχαν το κρασί και το άλλο στον υπολογιστή βλέποντας το μπλοκ της Σκάλας και αυτό με τη σειρά του αφιέρωνε τραγούδια στα οποία ζητούσαν .
Η Παναγιώτα στέλνει χαιρετίσματα σε όλους τους Σκαλιώτες ,και την ευχαριστούμε και εμείς με τη σειρά μας για την επικοινωνία της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: