Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2008

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΕΛ.ΑΣ



Σήμερα Παρασκευή και ώρα 11 π.μ. στο αστυνομικό μέγαρο Λακωνίας,και παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Λακωνίας κ. Ηλία Τσαγκαραδάκη πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία εννέα Λακώνων οι οποίοι κρίθηκαν επιτυχόντες στο διαγωνισμό πρόσληψης ειδικών φρουρών που προκηρύχθηκε από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.
Μετά τη ορκωμοσία τους εδόθησαν φύλλα πορείας για να παρουσιασθούν στο κέντρο εκπαίδευσης της Ελληνικής Αστυνομίας που στεγάζεται στη λεωφόρο θρακομακεδόνων 101 Αχαρνές Αττικής όπου και θα εκπαιδευτούν.


Οι επιτυχόντες είναι οι ακόλουθοι.
ΑΛΕΠΗΣ ΠΑΥΛΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ
ΒΑΦΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΠΕΡΙΚΛΗ
ΜΑΝΙΑΤΑΚΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΠΑΙΝΕΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
ΠΑΥΛΕΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΤΟΥΡΑΝΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ
ΚΟΥΤΡΟΥΒΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ του ΗΛΙΑ
ΛΕΙΜΟΝΙΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΜΙΧΑΗΛ
Το ποιό ωραίο δώρο του επιφύλαξε η σημερινή μέρα στο Λειμονίτη Γιάννη ο οποίος έχει σήμερα τα γενέθλιά του [17/10/1986].





5 σχόλια:

leimonitis είπε...

Επειδή κάποιοι έτρεξαν να πουν οτι τα παιδιά είχαν το μέσον σας παραθέτω τα κριτήρια που χρειάζεται ,για να έχουν τη ανάλογη μοριοδότηση.
Οι Ειδικοί Φρουροί προσλαμβάνονται με το σύστημα των αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια) και πρέπει να είναι Έλληνες πολίτες, άνδρες, απόφοιτοι Λυκείου που έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους. Κριτήρια πρόσληψης αποτελούν ο γενικός βαθμός απολυτηρίου Λυκείου, η γνώση ξένης γλώσσας και η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων κατά προτίμηση ως έφεδρων αξιωματικών ή σε ειδικές δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων ή ως εθελοντών πενταετούς υποχρέωσης.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΛΕΙΜΟΝΙΤΗ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ
ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΑΚΑ ΑΞΙΖΕ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ
ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΝΝΗ!!!!


fonis

Ανώνυμος είπε...

Ειναι ευχάριστο να βλέπεις ένα νέο παιδί να αρχίζει την σταδιοδρομία του με τέτοιες καλές προοπτικές, και ακόμη πιό ευχάριστο όταν το παιδί αυτό έχει βγεί απο Σκαλιώτικη οικογένεια και είναι παιδί φίλου σου. Καλή σταδιοδρομία Γιάννη (Τζαβελάκο). ΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Έχει περάσει τόσο βαθειά στον τρόπο σκέψης μας η πεποίθηση ότι όλα γίνονται με μέσον και πως δεν υπάρχει τίποτε καθαρό στην κοινωνία, που φαντάζομαι τι θα έχει ακούσει ο Μιχάλης για το γιό του (αλλά και οι υπόλοιποι γονείς για τα παιδιά τους).
Δεν έχουν καμιά υποχρέωση να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες, ας μας αποδείξουν αυτοί που μιλάνε για μέσον ότι έχουν δίκαιο. Αλλιώς να το βουλώσουν και ν'αφήσουν τα παιδιά ήσυχα να χαρούν την επιτυχία τους.
Εγώ ξέρω ότι αυτός που έχει μέσον γίνεται διευθυντής σε κάποιο δημόσιο οργανισμό και παίρνει 2.500 ευρώ το μήνα για να κάθεται σ'ένα γραφείο, δεν τον στήνουν σε μια σκοπιά με ένα όπλο στο χέρι και να γίνεται στόχος του κάθε κακοποιού ή κουκουλοφόρου.
Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στα παιδιά και να βγούν όλοι υγιείς στη σύνταξη όταν έρθει ο καιρός.

leimonitis είπε...

Σας ευχαριστώ για τα σχόλια σας ,και ήθελα να τονίσω ότι και εμεις οι γονείς κάνουμε σοβαρά λάθη στο τομέα τις στρατεύσεις τον παιδιών μας .
Όλοι κοιτάμε όταν πάνε στρατιώτες να τους έχουμε κοντά ,να περνούν ποιο άνετα ,νομίζοντας έτσι ότι κάνουμε καλό, αλλα είμαι εντελώς αντίθετος ,γιατί φτάνει η στιγμή που πρέπει το παιδί να αποκοπή από το ομφάλιο λώρο της οικογενειακής θαλπωρής, και να καταλάβει ότι περνά σε ένα μεταβατικό στάδιο από την εφηβική ηλικία ,σε έναν ώριμο άνδρα.
Αν εγώ είχα υποκύψει σε όλους αυτούς τους πειρασμούς για δώδεκα μήνες δεν θα είχε αυτή τη δυνατότητα να έχει αυτά τα μόρια και να έρθει στην 33 σειρά σε όλη την Ελλάδα ,για αυτό ας αφήσουμε τα του παρόντος και ας κοιτάξουμε στο μέλλον.