Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ???



ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ, ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ!
ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΡΩΝ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΟΠΟΤΑΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΑΙ-ΒΑΣΙΛΗ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΑ Η ΣΚΑΛΑ? ΠΟΥ ΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΣΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ? ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΝΩΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΤΗΣ?ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΟΠΑΝΗΔΕΣ?

ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ, ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΥ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΕΝΑ ΠΑΡΚΟ ΜΕ ΔΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΟΞΥΓΟΝΟ 'Η ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝΕ ΕΝΑ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ, ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΔΩΡΟ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ! ΓΙΑΤΙ? ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝΕ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ? ΕΧΟΥΝΕ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΑΠΟ ΑΡΩΜΑ ΚΟΠΡΙΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΝΤΡΙΑ!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ? !!!

ΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ
ΦΙΦΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
<<ΤΖΟΚΟΝΤΑΣ>>

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Χρήστος έθιξε ένα θέμα που κανένας μας δεν το είχε βάλει στο μυαλό του , αλλα εγώ θα σταθω στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του δημοτικου σχολείου και των δασκάλων , δεν το είχαν πάρει χαμπάρι ,μήπως γνωρίζουν σε τη απόσταση βρίσκεται το πλησιέστερο ποιμνιοστάσιο ,να σας πω εγώ 385 μέτρα ,και 250 μέτρα από το πλησιέστερο σπίτι ,όχι ότι φταίει ο κτηνοτρόφος αλλα η επέκταση σχεδίου που έκανε ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΙΝΑΡΔΑΚΟΣ ο (θεμελιωτής της Σκάλας που χωρίς αυτόν η Σκάλα θα ήταν χωριό, και πρέπει όλοι οι Σκαλιώτες να τον ευγνωμονούμε ),άλλαξε τα όρια της Σκάλας και επεκτάθηκε προς την περιοχή του Αφανειά ,στη περιοχή που τα τελευταία χρόνια έχουν δοθεί οικόπεδα από το δήμο σε κατοίκους του δημου.
Σε αυτό το κτηνοτροφικό πάρκο ,μήπως αποβλέπουν μερικοί κτηνοτρόφοι σε μελλοντική οικοπεδοποίηση της περιοχής ,γιατί αν εξαιρέσεις πέντε κτηνοτρόφους που έχουν γύρω στα εκατό πρόβατα, οι άλλοι με δέκα πρόβατα δικαιούνται να πάρουν μια έκταση φιλέτο στον Αφανειά.
Ας μας πουν οι αρμόδιοι Νομαρχίας του Δήμου ,της υγειονομικής υπηρεσίας το Δασαρχείο ,τι μέλει γενέσθαι για το δεύτερο έγκλημα που διαπράττουν στη περιοχή μας μετά τη μεταφορά νερού από το Βασιλοπόταμο , μας έρχεται το Κτηνοτροφικό πάρκο.
Περιμένουμε την απάντησή σας

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζει μια συνέντευξη σε μια εφημερίδα με στημένες ερωτήσεις και χωρίς αντίλογο ρωτώ πόσο; αν υπάρχει κουμπαριά πάει λιγότερο άραγε, ρωτώ; πληροφοριακά για να ξέρω ,γιατί αν είναι τσάμπα το έντυπο που βρίσκει τα χρήματα για το χαρτί ,και το μελάνι, ρωτώ ;μήπως είναι θείο δώρο να πάω και εγώ, ρωτώ; Μαθήματα δημοσιογραφίας ποιος είναι ο δάσκαλος; μήπως είναι αυτός που έφαγε τα λεφτά του Ελληνικού λαού επί χούντας ,ρωτώ; Αυτός που έφτιαξε ανώνυμες εταιρίες και έτρωγε τα λεφτά του κοσμάκη, ρωτώ; ΛΑΚΩΝΑ ΞΥΠΝΑ ΡΙΞΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟ ΚΑΙΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Μην προσπαθείτε να βρείτε βαθύτερο νόημα πίσω από την ιδέα της δημιουργίας "κτηνοτροφικού πάρκου", ψάξτε αν υπάρχει σχετική επιδότηση από την ευρωπαϊκή ένωση. Πιθανότατα κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα θα θέλουν να ξεκοκκαλίσουν στη Νομαρχία και άμα απορροφήσουν τα χρήματα, στο τέλος ούτε μαντρί θα δείτε, ούτε γίδι...

Ανώνυμος είπε...

Η περιοχή του Αφανιά που γίνεται η συζήτηση για το κτηνοτροφικό πάρκο μήπως γνωρίζετε σε ποιόν ανήκει? Μήπως ανήκει στον συναιτερισμό των κτηνοτρόφων? Η Νομαρχία γνωρίζετε πόσες φορές ήλθε να ενημερώσει τους κτηνοτρόφους για αυτό το πάρκο? Μήπως θέλετε ο τσοπάνης να μείνει τσοπάνης και στο μυαλό? Γιατί ο απαγγελματίας αυτός δεν πρέπει να αναβαθμίσει το επάγγελμα του? δεν πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να ανεβάσουν το επαγγελματικό και βιοτικό επίπεδο τους? Δεν πρέπει οι άνθρωποι αυτοί να εξασφαλίσουν την οικογένεια τους και τα παιδιά τους? Ενημερωθήκατε καθόλου για αυτό το πρόγραμμα? Σήμερα δεν υπάρχει μία άναρχη κατάσταση στον αφανιά? Δεν είναι καλύτερα να μπούν όλοι σε κάποια τάξη? Δεν πρέπει να εκμεταλεύονται όλοι οι κτηνοτρόφοι μόνοι τους τα προιόντα τους? Πρέπει πάντα να υπάρχουν οι μεσάζοντες? Γιατί οι Ευρωπαίοι κτηνοτρόφοι πρέπει να απολαμβάνουν όλα τα προνόμια , καιρός είναι και για τον Ελληνα Σκαλιώτη Τσοπάνη. Ενημερωθήτε πτωτού γράφετε κατι. Γνωρίζετε ότι τα ζώα στην περιοχή αριθμούν τα 10.000. Γνωρίζετε την ημερήσια παραγωγή γάλακτος? ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει ή δεν υπάρχει επιδότηση από την ευρωπαϊκή ένωση στην υπόθεση?