Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

ΡΕΣΙΤΑΛ ΣΑΡΑΝΤΟΥ ΚΑΡΓΑΚΟΥ

Όλος ο διάλογος του Καργάκου που ξεφτίλισε τους πολιτικούς μας

"ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΣΑΣ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ"

Ρεσιτάλ έδωσε ο Σαράντος Καργάκος στο Mega αφού μίλησε ανοιχτά ότι η Ελλάδα έχει ξεπουληθεί και φέρνουν στην εθνική μας εορτή τους υπουργούς ξένων χωρών που μάλιστα κατασπάραξαν σαν ύαινες την Ελλάδα!
"Αφού εξευτέλισε το παρόν θα ξευτελίσει το μέλλον. Πότε οι Αλβανοί ζήτησαν συγνώμη για τα εγκλήματα τους; Όποιος διαγράφει το παρελθόν ,διαγράφει και....
το μέλλον. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι εκείνη την εποχή είχαμε μια από τις ενδοξότερες εποχές του Ελληνισμού.
Αν τολμούν οι Έλληνες πολιτικοί του παρόντος να αντικρίσουν τους νεκρούς εκείνης της εποχής. Έναν Παλαμά, έναν Βρεττάκο, έναν σαραντάρη , έναν Ελύτη που πήγαν στην πρώτη γραμμή, τον Λυκούργο Καλέργη κ.α. Μιλάμε για τον Σκοπιανό, τον Τούρκο που εκμεταλλεύτηκε την πείνα του Ελληνικού λαού και μας πουλούσε σάπιο σιτάρι.
- Μαργαρίτης: Ήταν άλλα τα χρόνια τότε
- Καργάκος: Γιατί τώρα είναι καλύτερα;Αν θέλουμε να κάνουμε πολιτική να καλέσουμε τους Αμερικανούς,του Καναδούς που έδωσαν το αίμα τους εδώ.
- Μαργαρίτης: Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη
- Καργάκος: Ο κ.Μαιντανός να φύγει για να μιλήσω
- Μαργαρίτης: Τι είναι αυτά που λέτε;
- Καργάκος: Δεν απαλλάσσονται οι λαοί από τις ευθύνες τους. Ο άνθρωπος αυτός ήρθε να κάνει προβοκάτσια Είδα την εκτέλεση των δύο αδερφών του πατέρα μου από τους Γερμανούς. Πάτησαν στο πτώμα της Ελλάδα και δεν μπορεί να καλεί η Ελληνική κυβέρνηση όσους σαν ύαινες έπεσαν να κατασπαράξουν την Ελλάδα. Εν ονόματι των μπακάλικων και των επιχειρίησεων καλούμε τους ξένους. Είναι ντροπή. Η νέα γενιά έχει γυρίσει την πλάτη της στην πολιτική. Η Ελλάδα είναι πουλημένη. Επί 20 χρόνια ακούω σκάνδαλο και ακούω τους πολιτικούς ο ένας να λέει τον άλλον κλέφτη.
Να μου βρούνε που είναι νεκροταφεία των Ελληνικών ανταρτών στα Σκόπια την Αλβανία. Το ζητάω από τα κόμματα της αριστερά
http://troktiko.blogspot.com/2008/10/blog-post_8659.htmlς".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο Καργάκος είναι "φωνή βοώντος εν τη ερήμω". Κανείς δεν ακούει πια. Σε μια χώρα όπου όλα πωλούνται τοις μετρητοίς βγαίνει που και που ένας τρελός που λέει αλήθειες. Κανείς όμως δεν θέλει να ακούει αλήθειες. Γιατί οι αλήθειες καίνε. Ανοίξαμε πολλά μπακάλικα στις βαλκανικές χώρες και πρέπει να ξεχάσουμε τα όσα μας έκαναν οι καλοί μας γείτονες χάριν του κέρδους. Αφήνουμε άταφους πολλούς από τους νεκρούς μας στην Αλβανία επί σχεδόν 70 χρόνια, ενώ η Αντιγόνη επέλεξε το θάνατο για να μην αφήσει άταφο το νεκρό αδελφό της ούτε μιαν ημέρα. Βλέπετε, αυτούς που εκδίωξε κάποτε ο Ιησούς από τον ναό του Σολομώντα με το φραγγέλιο, αυτούς που εμπορεύονταν το Θεό, τους μαζέψαμε εμείς και τους κάναμε πολιτικούς και τώρα εμπορεύονται την πατρίδα. Πόσο πάει ένα στρέμα πατρίδα? Ας ρωτήσουμε καλύτερα τον ηγούμενο Εφραίμ, κάτι παραπάνω ξέρει από εμάς.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ φίλε όλοι μας έχουμε έναν ΚΑΡΓΑΚΟ στη ψυχή μας και πρέπει να το αποδείξουμε με έργα και όχι με λόγια ,γιατί αυτή είναι η πραγματική αλήθεια και πρέπει να γραφτεί η ιστορία όπως την έζησαν αυτή που πολέμησαν για την Ελλαδα και εγώ το υπόσχομαι ότι θα τη καταγράψω με τους λίγους επιζώντας του έπους του 4Ο΄ Λάκωνες