Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2008

ΕΙΜΑΙ ΠΑΝΑΘΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΡΕΣΕΙ...

Μοναχά ΠΑΟ εσύ!
Για ακόμα μια φορά έγραψε ιστορία και απέδειξε γιατί... μόνο αυτός! Ένας ανεπανάληπτος Παναθηναϊκός, βγαλμένος από ποδοσφαιρικό παραμύθι, χάρη στο γκολ του Σαριέγκι στο 69' επιβλήθηκε επί της Ίντερ με 1-0 και είναι με το ένα πόδι στους «16», καθώς ακόμα και με ισοπαλία στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Ανόρθωση περνάει! Κατάθεση ψυχής από τους «πράσινους» που είχαν τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού. Πήρε το δίπλωμα του... εκλεκτού Ζοσέ Μουρίνιο ο Τεν Κάτε με μαεστρικό κοουτσάρισμα. Ρεσιτάλ από 5.000 οπαδούς του «τριφυλλιού» που έκαναν Λεωφόρο το «Μεάτσα».

ΥΓ.για κάποιους φίλους που έχουν τις ελπίδες τους στους αδελφούς Κυπρίους να το ξεχάσουν…το σκορ από τώρα είναι 3---0… έτσι καλύτερα να μην πάρουν το αεροπλάνο και έρθουν θα γλυτώσουν τα έξοδα και την κούραση…χαχαχαχαχα

ΥΓ2 Ματεράτσι αγόρι μου έχεις πάει 35 χρόνων και δεν έχεις καταλάβει ακόμα οτι παίζεις ποδόσφαιρο...οχι κουνγκ φου...

ΥΓ3 Ιμπραίμοβιτς είδα την μπούνια σου στον Βίντρα...είσαι στο στόχαστρο μου πλέον...

ΥΓ4 Άλλοι πάνε στην Ιταλία και γράφουν ιστορία και άλλοι πάνε Ιταλία και τρώνε 7 από την Κυρία...χαχαχαχαχα


Έκαναν τη νύχτα μέρα!

Το να αναφερθούμε και να χρησιμοποιήσουμε τα γνωστά κλισέ του τύπου «αποθεώθηκαν» και «υποδοχή ηρώων» θα ήταν πραγματικά λίγο, πολύ λίγο για να περιγράψουμε τα όσα έγιναν τα ξημερώματα της Πέμπτης στο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Εκεί όπου 1000 οπαδοί του Παναθηναϊκού υποδέχτηκαν τους θριαμβευτές του Μιλάνου, έστησαν το δικό τους πάρτι και μόλις οι «πράσινοι» έκαναν την εμφάνιση τους... έγιναν όλοι μαζί ένα κουβάρι, πανηγυρίζοντας σαν μικρά παιδιά ένα τεράστιο «διπλό». «ΠΑΟ ζούμε στην Ρώμη να σε δούμε» το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ενώ την... τιμητική του είχε ο «χρυσός» σκόρερ Γιόσου Σαριέγκι και ο «αρχιτέκτονας» της επιτυχίας Χενκ Τεν Κάτε!
Έκαναν τη νύχτα μέρα!

2 σχόλια:

leimonitis είπε...

Αγαπητέ φίλε Παναγιώτη η νίκη του Παναθηναϊκού και οποιαδήποτε Ελληνικής ομάδας που διαπρέπει εκτός Ελλάδος είναι νίκη που αφορά όλους τους Έλληνες και δεν έχει χρώμα .
Μπράβο στον Παναθηναϊκό για τη μεγάλη του νίκη ,και ας ελπίσουμε το ίδιο και για τον Ολυμπιακό το βράδυ .

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας είπες σύντροφε βάζελε, το σύνδρομο στέρησης που έχεις να δεις πρωτάθλημα από τη μέρα που γενήθηκες, πώς παλεύεται?