Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Δωρεάν κλήσεις από υπολογιστή σε οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο στον κόσμο

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ http://leimonitis.blogspot.com/
Ο σημαντικότερος κλάδος που αξιοποιεί τα οφέλη του ανταγωνισμού για την επίτευξη οικονομικότερων υπηρεσιών στον καταναλωτή, είναι χωρίς δεύτερη σκέψη ο κλάδος υπηρεσιών τηλεφωνίας και δεδομένων.



Έτσι μέσα στον πόλεμο παροχής φθηνότερων υπηρεσιών τηλεφωνίας ξεπροβάλλουν εταιρίες που παρέχουν ακόμα και δωρεάν τις υπηρεσίες τους χρησιμοποιώντας το μοντέλο εσόδων μέσω διαφήμισης.
Ένας τέτοιος δικτυακός τόπος είναι το Εvaphone.com που προσφέρει για όλους -συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων- δωρεάν κλήσεις από κάθε υπολογιστή σε οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο του πλανήτη. Χωρίς εγγραφή, χωρίς κρυφές χρεώσεις, χωρίς καταχώρηση στοιχείων της πιστωτικής σας κάρτας, τηλεφωνείτε πραγματικά παντού εφόσον διαθέτετε συνδεδεμένο στο Internet υπολογιστή με εγκατεστημένο flash, μικρόφωνο και ηχεία!



Οι περιορισμοί της υπηρεσίας είναι η προβολή διαφήμισης περίπου 5 δευτερολέπτων πριν από κάθε κλήση ενώ το τηλεφώνημα σας δεν πρέπει να ξεπερνά τα παρακάτω χρονικά όρια, ανά κλήση. Αν ξεπεράσετε τα όρια ...απλά ξανακαλείτε.
  • Greece 1:26
  • Greece-Athens 0:34
  • Greece-Mobile 0:16
  • Greece-Mobile-Cosmote 0:07
  • Greece-Mobile-Telestet 0:09
Ελπίζουμε η εταρική παρουσία της Εvaphone.com να μην αποτελεί πυροτέχνημα καθώς πλησιάζουν γιορτές και οι ευχές μας φέτος δεν θα περιοριστούν εντός Ελλάδος...
Κλικ εδώ για το πρώτο σας "παγκόσμιο" τηλεφώνημα μέσω της Εvaphone.com.
http://www.faethon.net/forums/showthread.php?t=351

Δεν υπάρχουν σχόλια: