Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2008

Δωρεάν αποστολής SMS από τον υπολογιστή ή το iPhone σας

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ http://leimonitis.blogspot.com/
Εκμεταλλευτείτε το πακέτο δεδομένων που έχετε ενεργοποιήσει στο iPhone σας ή στείλτε δωρεάν SMS από κάθε υπολογιστή σε όλα τα Ελληνικά δίκτυα χωρίς διαφημίσεις και περιορισμούς.

Το Νotifu.com αποστέλλει μαζικά email, μηνύματα Instant Messengers, SMS ή ακόμα και φωνητικά μηνύματα, οπουδήποτε. Ο δικτυακός τόπος είναι σχεδιασμένος ως εφαρμογή iPhone αλλά λειτουργεί σε οποιοδήποτε browser.

Απλά προσθέστε μια λίστα παραληπτών διευθύνσεων email, μηνυμάτων Instant Messenger ή αριθμών τηλεφώνων και στείλτε το μήνυμα σας στην στιγμή, σε όλη την ομάδα των παραληπτών.
Δοκιμάστε την αποστολή SMS στην Ελλάδα μέσω του Νotifu.com ακόμα και χωρίς εγγραφή ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:


Στην κεντρική σελίδα της υπηρεσίας κάντε κλικ στο πορτοκαλί button "Try it Unregistered"

Κλικ στο "Send New Message"

Στην επόμενη οθόνη πληκτρολογείστε το όνομα του αποστολέα στο πεδίο "From:" και κάντε κλικ στο βελάκι δεξιά του πεδίου "Το:"

Στο "Name:" πληκτρολογείστε το όνομα του παραλήπτη, στο πεδίο "Delivery:" επιλέξτε SMS και στο "SMS Number:" πληκτρολογείστε τον αριθμό του κινητού του παραλήπτη. Πιέστε Save.

Στην οθόνη που θα εμφανιστεί πληκτρολογείστε στο μεγάλο ορθογώνιο το κείμενο του μηνύματος και έπειτα το button "Send". Αποφύγετε κείμενο με ελληνικούς χαρακτήρες.

Το μήνυμα σας θα παραληφθεί από τον αριθμό κινητού που επιλέξατε μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα με αποστολέα τον αριθμό +447624803777 χωρίς καμία άλλη αναφορά κειμένου.

Στείλτε δωρεάν μεμονωμένα ή μαζικά SMS στην Ελλάδα από το PC ή iPhone σας μεταβαίνοντας στο Νotifu.com κάνοντας κλικ εδώ ενώ για πρόσβαση μέσω του iPhone κάντε κλικ εδώ.

http://www.faethon.net/home/p2_articleid/343

Δεν υπάρχουν σχόλια: