Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2009

ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑΣ 80.000.

Το έτος 2008 η Eurobank EFG, έκανε χορηγία στο Δήμο Σκάλας το ποσό των 80.000 Ευρώ για να καλύψει τις ανάγκες, να αντιμετωπίσει προβλήματα που προέκυψαν από την πυρκαγιά του 2007 ή να τα διαθέσει όπως ο Δήμος μας νομίζει.
Με μέρος των χρημάτων ο Δήμος Σκάλας αγόρασε ένα αυτοκίνητο 4χ4 για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες της καθημερινότητας, (δεν είναι υπερβολή η αγορά ενός ακόμη αυτοκινήτου φορτηγού, αφού οι ανάγκες του είναι πολλές, φαντασθείτε ότι σε κάθε σπίτι υπάρχουν 2-3 αυτοκίνητα).

Ακόμα με μέρος των χρημάτων (μετά από ιδέα και πρόταση του Δημάρχου) ο Δήμος Σκάλας εκπόνησε μελέτη και μάλιστα έχει δημοπρατηθεί η εκτέλεση του έργου, της κατασκευής του ΄΄Βοτανικού Κήπου του Ιπποκράτη΄΄ στην είσοδο της Σκάλας και συγκεκριμένα σε ιδιόκτητο χώρο του Δήμου ΄ -4- στρεμμάτων έναντι του ξενοδοχείου ΄΄VILA MOSTRA΄΄. Στο χώρο αυτό θα φυτευθούν τα εκατοντάδες φυτά -βότανα που χρησιμοποιούσε ο πατέρας της ιατρικής ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ για θεραπευτικούς σκοπούς.
Σημειώνεται ότι εντός του χώρου αυτού υπάρχει γεώτρηση και θα καλύπτει τις ανάγκες άρδευσης του κήπου. Ο χώρος με αυτόν τον τρόπο αξιοποίησης, θα είναι επισκέψιμος από κάθε πολίτη και ιδιαίτερα από μαθητές κάθε σχολείου του νομού μας και της χώρας μας.
Στην είσοδο του θα λειτουργεί περίπτερο όπου θα διατίθενται στους επισκέπτες βότανα που θα προέρχονται από το κλάδεμα των φυτών. Ο Δήμαρχος Σκάλας, Γιάννης Γρυπιώτης και το Δημοτικό Συμβούλιο ευχαριστούν την Τράπεζα και δηλώνουν ότι εκτιμούν και σέβονται την χορηγία της, διαβεβαιώνουν ότι αξιοποιούν την προσφορά αυτή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αντιδήμαρχος Δήμου Σκάλας ΔΙΑΜΑΝΤΑΚΟΣ Δημήτρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: