Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

ΔΗΜΟΣ ΣΚΑΛΑΣ - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΟΤΕ ΣΚΑΛΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Σκάλα 27 Ιανουαρίου 2009
ΔΗΜΟΣ ΣΚΑΛΑΣ Αριθ. Πρωτ. 564
Ταχ. Δ/νση : Σκάλα 23051 Προς: Πρόεδρο Διοικητικού Συμβουλίου
ΤΗΛ. : 2735360015 Διευθύνων Σύμβουλο κ. Βουρλούμη
FAX. : 2735024032 ΚΗΦΙΣΙΑΣ 99 151 24, Μαρούσι
Email : DHMOS-SKALAS@1499.syzefxis.gov.gr Κοιν. κκ. Αποστολάκο Γρηγόριο
Γρηγοράκο Λεωνίδα
Σκανδαλάκη Παναγιώτη
Πληροφορίες : Γραφείο Δημάρχου
Αξιότιμε κ. Βουρλούμη,

Το Υποκατάστημα του ΟΤΕ στην περιοχή της Σκάλας εξυπηρετεί πλέον των 45.000 πολιτών, ενώ η ανάπτυξη της πόλης είναι τέτοια που της δίνει τη δυνατότητα να ελπίζει στο καλύτερο. Κι έρχεται σαν καταιγίδα το γεγονός του κλεισίματος του Υποκαταστήματος σας στο δδ. Σκάλας.
Ως Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίσατε να κλείσετε ένα υποκατάστημα, με αποτέλεσμα να αναγκάζονται οι πολίτες τεσσάρων δήμων να ταλαιπωρούνται όποτε έχουν ανάγκη των υπηρεσιών του συγκεκριμένου καταστήματος. Είναι απαράδεκτο και ανήθικο να γίνεται μια τέτοια κίνηση. Σας υπενθυμίζω ότι, στο υποκατάστημά σας (στο δδ. Σκάλας) λειτουργούν εγκατεστημένες κεραίες κινητής τηλεφωνίας και όχι μόνο, οι οποίες βρίσκονται εκεί χωρίς καμία αδειοδότηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες κι έως σήμερα σημειώνεται ότι, οι πολίτες μας και η Δημοτική Αρχή είχε δείξει την ανοχή της, διότι σεβόταν τη συνεργασία με το υποκατάστημα της Υπηρεσίας σας.
Εμείς, με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου έχουμε ήδη υποδείξει χώρο για τη νόμιμη εγκατάσταση αυτών, γεγονός που δεν θα ισχύει εάν διατηρήσετε την απόφασή σας για την απομάκρυνση και το κλείσιμο του υποκαταστήματος του δδ. της Σκάλας του Δήμου Σκάλας, αλλά και όπου υπάρχουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας στα όρια του Δήμου Σκάλας.
Το Δημοτικό Συμβούλιο κι εγώ ως Δήμαρχος παρακαλούμε για την άμεση ανάκληση της απαράδεκτης απόφασής σας, ούτως ώστε να αποφευχθούν τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν.
Ελέγξτε παράλληλα και προτείνετε μας και το ενδεχόμενο της συνεργασίας σας με το Δήμο μας σε όποιο επίπεδο θεωρείτε σκόπιμο, για να μην κλείσει το υποκατάστημα του ΟΤΕ και οδηγηθεί η περιοχή μας σε αδιέξοδο και συνεχή ταλαιπωρία των δημοτών. Σε αντίθετη περίπτωση η αντίδραση του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και των πολιτών θα είναι έντονη.

Με εκτίμηση
Ο Δήμαρχος Σκάλας
Γρυπιώτης Γ. Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: