Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΣΚΑΛΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Σκάλα 18 Φεβρουαρίου 2009

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΣΚΑΛΑΣ

Ταχ. Δ/νση: Σκάλα 23051

ΤΗΛ. :2735360022

FAX. :2735024032

Email :kdeskalas@gmail.com

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για άλλη μια χρονιά ο Δήμος Σκάλας διοργανώνει μέσω της Κοινωφελούς του Δημοτικής Επιχείρησης -αυτή τη φορά- το περίφημο «λακωνικό καρναβάλι 2009».

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, λοιπόν, στις 4 το απόγευμα, πλήθος αρμάτων θα παρελάσει στον κεντρικό δρόμο της Σκάλας, ενώ το κεντρικό θέμα του καρναβαλιού για φέτος εστιάζει στη λειψυδρία και δεν είναι άλλο από … «το νερό…νεράκι».

Στα πλαίσια «ελαφριάς» σάτιρας, όπως άλλωστε επιβάλλει και η μέρα, καλούνται όλοι -μικροί και μεγάλοι- να βρίσκονται από το πρωί της Κυριακής στην πλατεία πηγών μαζί με ένα μπουκάλι νερό, καθώς εκεί θα βρίσκεται ένα υποτυπώδες πηγάδι, μέσα στο οποίο θα πρέπει όλοι να αδειάζουν το νερό που θα έχουν μαζί τους.

Ο Δήμος Σκάλας θέλει με αυτόν τον τρόπο να δείξει ότι, μπορεί αυτή τη στιγμή να υπάρχει σχετικό περίσσευμα νερού, αλλά για το μέλλον, όμως, δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς τίποτα.

Μετά τη λήξη του καρναβαλιού θα ακολουθήσει μουσική βραδιά στην πλατεία πηγών, την οποία θα πλαισιώσει ο Βαγγέλης Κονιτόπουλος με τις νησιώτικες μελωδίες του.

Γλέντι, μουσική, χορός, τραγούδι και ξεφάντωμα θα κυριαρχήσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Σκάλας

Γρυπιώτης Γ. Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: