Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣ ΣΚΛΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ Σκάλα 24 Φεβρουαρίου 2009

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΣΚΑΛΑΣ

Ταχ. Δ/νση: Σκάλα 23051 Προς: ΜΜΕ

ΤΗΛ. :2735360022

FAX. :2735024032

Email :kdeskalas@gmail.com

Πληροφορίες: Λυμπέρη Νεκταρία

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το «λακωνικό καρναβάλι Σκάλας» την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, στον κεντρικό δρόμο της πόλης.

30 άρματα το ένα πιο όμορφο από το άλλο παρήλασαν συνολικά σε ολόκληρο το μήκος του κεντρικού δρόμου της Σκάλας, προσδίδοντας στην εορταστική και χαρούμενη ατμόσφαιρα μια ξεχωριστή αίσθηση ζωντάνιας και ενέργειας.

Παρόλο που ο καιρός δεν υπήρξε σύμμαχος στη μεγάλη διοργάνωση του Δήμου Σκάλας για τον εορτασμό της αποκριάς, εντούτοις, η διοργανώτρια Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση δηλώνει ευχαριστημένη και ικανοποιημένη τόσο από τη συμμετοχή όσο και από την προσέλευση του κόσμου στο μεγαλύτερο καρναβάλι του νομού μας.

Παρουσιαστές του καρναβαλιού ήταν ο αντιδήμαρχος Σκάλας κ. Δημήτρης Διαμαντάκος και η Μαίρη Βεργέτη, οι οποίοι συντόνισαν άψογα τη ροή και το πρόγραμμα.

Τη γιορτή αυτή τίμησαν με την παρουσία τους ο νομάρχης Λακωνίας κ. Κωνσταντίνος Φούρκας, οι βουλευτές της Ν.Δ. νομού Λακωνίας κκ. Παναγιώτης Σκανδαλάκης και Γρηγόρης Αποστολάκος, οι νομαρχιακοί σύμβουλοι κκ. Ελένη Δεντάκου και Γεώργιος Φωτεινάκος, οι δήμαρχοι Έλους, Νιάτων, Ανατολικής Μάνης Μυστρά και Θεραπνών κκ. Μιχαήλ Μανωλάκος, Γεώργιος Ντόβολος, Δημήτριος Αποστολάκος, Κυριάκος Μιχαλολιάκος και Ιωάννης Ράλλης αντίστοιχα, ο αντιδήμαρχος του Δήμου Γυθείου κ. Βασίλειος Κυλάκος, ο δημοτικός σύμβουλος Γυθείου κ. Συμεών Χατζηχαραλάμπους, το επιτελείο του δημοτικού συμβουλίου και το ΔΣ της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Σκάλας, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μολάων κ. Μάριος Μαρσινόπουλος, ο διοικητής του ΑΤ Σκάλας κ. Γεώργιος Μαρούδας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λακωνίας κ. Τάκης Καρράς, τοπικοί παράγοντες και πλήθος κόσμου από τη Σκάλα και τους όμορους δήμους.

Μετά τη λήξη του καρναβαλιού ακολούθησε λαϊκό γλέντι στην πλατεία πηγών, με καλεσμένο το Βαγγέλη Κονιτόπουλο και τους γιους του, οι οποίοι φρόντισαν ώστε ο κόσμος να διασκεδάσει έως αργά το βράδυ. Φαγητό, κρασί, δυνατή μουσική, νησιώτικα τραγούδια, χορός και απίστευτο κέφι κυριάρχησαν στη βραδιά.

Με εκτίμηση

Ο Πρόεδρος της ΚΔΕΣ

Γρυπιώτης Γ. Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια: