Κυριακή 31 Μαΐου 2009

ΠΙΕΡΡΑΚΕΙΑ 30-05- 2009




Παρακαλούνται οι φίλοι που βλέπουν τις φωτογραφίες και γνωρίζουν τα ονόματα των εικονιζόμενων όπως συμπληρώσουν τα ονόματα τους, για να έχουμε τη δυνατότητα να γνωρίσουμε τους λιλιπούτειους αθλητές .

Στη κεντρική σελίδα του picasa έχετε αυτή τη δυνατότητα στη προσθήκη σχολίου.



Διεξήχθησαν εχθές Σάββατο 30-05-2009,με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή, οι αθλητικοί αγώνες στίβου ΠΙΕΡΡΑΚΕΙΑ που συνδιοργάνωσε η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Σκάλας με τον Νομαρχιακό Αθλητικό Οργανισμό Λακωνίας και τον Γυμναστικό Αθλητικό Σύλλογο Σκάλας στο Δημοτικό Στάδιο Σκάλας. Οι αγώνες πραγματοποίηθηκαν προς τιμήν του Σκαλιώτη αθλητή - ακοντιστή Πιερράκου Χρήστου. Πρωταγωνιστές της εκδήλωσης ήταν τα περίπου 105 παιδιά της περιοχής μας που με ενθουσιασμό συμμετείχαν στα αγωνίσματα στίβου και που όλα βραβεύτηκαν με τιμητικούς επαίνους για την προσπάθεια τους. Το Δημοτικό Στάδιο Σκάλας γέμισε από τις χαρούμενες φωνές των παιδιών και οι κερκίδες από συγκινημένους γονείς και συγγενείς που καμάρωσαν τις προσπάθειες των βλασταριών τους.

Είναι η δεύτερη χρονιά που διεξάγονται αγώνες στίβου στο Στάδιο της Σκάλας και λόγω της περσινης εμπειρίας η φετινή παρουσίαση ήταν σαφώς καλύτερα οργανωμένη και πιο επιτυχημένη. Η παρουσία και δράση του Γυμναστικού Αθλητικού Συλλόγου Σκάλας έφερε ζωή και κίνηση στο Στάδιο μας και φυσικά διέξοδο σε πολλά παιδια της περιοχής μας που μέχρι πέρσι δεν είχαν την δυνατότητα να ασκηθούν στα αγωνίσματα στίβου.

Το Δημοτικό Στάδιο Σκάλας πλέον δεν φιλοξενεί μόνο αγώνες ποδοσφαίρου αλλά γίνεται φυτώριο πολλών και καλών αθλητών στίβου. Στον Γυμναστικό Σύλλογο Σκάλας αυτή την στιγμή ανήκουν αθλητές οι οποίοι έχουν διακρίσεις σε πανελληνίους αγώνες και είναι μέλη της Εθνικής Ομάδας και οι απαιτήσεις των προπονήσεων τους είναι υψηλές. Το Στάδιο ωστόσο δεν πληρεί τις προϋποθέσεις αφού δεν διαθέτει ακόμα ταρτάν στο κουλουάρ και φυσικά βασικό αθλητικό εξοπλισμό. Για το λόγο αυτό ο υπεύθυνος προπονήτης των πρωταθλητών αναγκάζεται να κάνει τις προπονήσεις στο Δημοτικό Στάδιο Βλαχιώτη το οποίο εδώ και αρκετό καιρό έχει ολοκληρωθεί.

Είναι λοιπόν επιτακτική η ανάγκη του εκσυγχρονισμού του γηπέδου μας και για αυτό το λόγο οι αρμόδιοι φορείς θα πρέπει να πιέσουν και να ενεργήσουν προς αυτό το σκοπό. Είναι βασική έλλειψη του Δήμου η μη ύπαρξη σωστών αθλητικών εγκατάστάσεων από την στιγμή που υπάρχει ενδιαφέρον από τους Δημότες και έντονη δραστηριότητα.

Ευχόμαστε λοιπόν τις επόμενες χρονιές να διεξάγουμε ακόμα καλύτερους αγώνες με ακόμα περισσότερες συμμετοχές και με μεγάλες επιδόσεις από τα παιδιά μας και φυσικά σε ένα νέο, κατάλληλο και σύγχρονο ΣΤΑΔΙΟ ΣΚΑΛΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: