Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΣΚΑΛΑ

Από το υποκατάστημα Δ.Ε.Η. Σκάλας, ειδοποιούνται οι κάτοικοι των παρακάτω περιοχών, ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες της Δ.Ε.Η. θα γίνει διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος τη Κυριακή 14-06-09 το πρωί και από ώρα 08.00 έως 10.00 στη Σκάλα, (εκτός από ένα τμήμα του Νέου Κόσμου),στο Δ.Δ Αγίων Ταξιαρχών και Λεήμονα..

Η διακοπή ρεύματος θα συνεχιστει έως της 15:00 σε ένα τμήμα της Σκάλας, και συγκεκριμένα από (την είσοδο της Σκάλας από Σπάρτη και έως τη διασταύρωση Γυθείου στο ύψους του πρατηρίου Ανδριανού και περιμετρικά αυτής της περιοχής.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι αυτό τον λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της Δ.Ε.Η. θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος.

Επίσης ο δήμος Σκάλας ενημερώνει τους δημότες Σκάλας, ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα υδροδότησης στη περιοχή της Σκάλας από τη διακοπή ρεύματος, καθώς θα υπάρξει τροφοδοσία ρεύματος με τη γεννήτρια του δήμου .

http://leimonitis.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: