Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Πρόσκληση Συμμετοχής στην 7η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

labadidromia-fanarioy1Τα τελευταία επτά χρόνια η ΠΟΣΕΑ διοργανώνει Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων ανθρώπων στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ως ένα από τα βασικότερα στοιχεία πολιτιστικής και κοινωνικής ταυτότητας του τόπου μας.

Ο Δήμος Σκάλας στα πλαίσια της 7ης λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών θέλησε εις μνήμην του εκλιπόντος Γεωργίου Κρεμμύδα να συμμετέχει σε αυτή την εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση και την άμεση ενημέρωση των πολιτών σε θέματα εθελοντικής αιμοδοσίας.

Η συμμετοχή μεμονωμένων ομάδων εθελοντών αιμοδοτών είναι επιτακτική, η συμμετοχή όλων μας είναι αναγκαία για να στείλουμε ανοικτή πρόσκληση στον αγώνα για την εξεύρεση αίματος, το οποίο δεν αγοράζεται, δεν πουλιέται αλλά δωρίζεται από μοναδικούς και μεγαλόψυχους αγωνιστές που έχουν κατανοήσει την πραγματική έννοια της προσφοράς στο συνάνθρωπο.

Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε κάτι το ξεχωριστό, έναν αγώνα δρόμου, έναν αγώνα αναδείξεως αυτών των ανθρώπων, έναν αγώνα προσφοράς στον άνθρωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το συγκεκριμένο γεγονός γίνεται για πρώτη φορά στη Λακωνία, ενώ στόχος μας είναι να διαδώσουμε με κάθε δυνατό τρόπο το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας στους Λάκωνες και όχι μόνο.

Η αφή της θα ξεκινήσει στις 28 Αυγούστου και ώρα 19:00 μ.μ από την Πάτρα και θα κάνει το γύρο σχεδόν όλης της Ελλάδος. Η δική μας διαδρομή θα πραγματοποιηθεί στις 6 Σεπτεμβρίου. Προτείνουμε να ξεκινήσει από τη Σπάρτη και συγκεκριμένα από το Άγαλμα του Λεωνίδα και να τερματίσει στη Σκάλα.

Σας καλούμε όλους να δηλώσετε συμμετοχή στον αγώνα δρόμου αφιερωμένο στη ζωή στο τηλ. 2735360038.

Σύνθημα μας <Δώσε ζωή για τη ζωή μας>

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος

Γρυπιώτης Γ. Ιωάννης

http://leimonitis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: