Παρασκευή 24 Ιουλίου 2009

ΑΦΙΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ

Απ΄όλα έχει ο μπαξές.DSC_0655

Πλούταρχο,Δούκισσα, Κλωναρίδη, Κατσίγιαννη, Τζένη,, όλοι ανεβασμένοι στις κολώνες της ΔΕΗ, του Δημοτικού φωτισμού αιωρούνται σε πανό, διαλαλούν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις τους, χαρτομάνι σε όλη του την μεγαλοπρέπεια.

Χαρτομάνι σε όλα τα χρώματα, σε όλα τα μεγέθη. Σήμερα ενημερώνουν, αλλά μετά το πέρας της εκδήλωσης αποτελούν σκουπίδια. Σκουπίδια που ποιός είναι υποχρεωμένος να τα μαζέψει, προφανώς ο Δήμος, αλλά ποιά σκουπίδια είναι υποχρεωμένος ο Δήμος να μαζεύει τα δικά του ή του κάθε επιχειρηματία. Μήπως ο κάθε φορέας ή ιδιώτης θα πρέπει μετά απο σχετική άδεια , καταβολή τέλους και καταβαλή εγγυήσεις για την μετέπειτα καθαριότητα να προβαίνει σε όποια διαφήμιση. Ο Δήμος μας φημίζεται για την προσπάθεια που έχει κάνει και στον τομέα της καθαριότητας, πρέπει να την διατηρήσουμε .

Κύριοι σταματήστε αυτό το ανεξέλεκτο χαρτομάνι, φροντίστε για την καθαριότητα του τόπου μας!!!

DSC_0658

http://leimonitis.com

1 σχόλιο:

leimonitis είπε...

Πολύ σωστά το διατυπώνεις φίλε, Δημήτρη, αλλά και σε αυτό το θέμα υπάρχει ο σχετικός νόμος 2946/2001και κάποτε πρέπει να εφαρμοσθεί
Ο δήμος έδωσε χρήματα στο να φτιάξει σημαίες με το έμβλημα του δήμου και με τις σημαίες της ΕΕ και της Ελλάδος και να της τοποθέτηση στην είσοδο της πόλης και οι κύριοι αυτοί λίγο έλειψε και να της καλύψουν .
Ενα άλλο σημείο που πρέπει να τονιστεί είναι τα διαφημίστηκα στο γήπεδο του τένις, είναι απαράδεκτο να έχει καλυφθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος του συρματοπλέγματος με τεράστια διαφημίστηκα πανό.