Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΓΡΥΠΙΩΤΗ


Με την σημαία του Δήμου Σκάλας να κυματίζει μεσίστια θα πουν το στερνό αντίο στον πρώην δήμαρχο και γιατρό Γιώργο Γρυπιώτη,σήμερα Τετάρτη, συγγενείς, φίλοι και τοπικές αρχές.
Ο Γιώργος Γρυπιώτης άφησε τη τελευταία του πνοή τη Δευτέρα 23/11/09 και ώρα 18:30 στο νοσοκομείο Μολάων.
Με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του βύθισε στο πένθος όλη την κοινωνία της περιοχής μας.Το πολλαπλό έργο που άφησε πίσω του ο Γιώργος Γρυπιώτης θα παραμείνει για καιρό άσβεστο στη μνήμη μας,διότι η προσφορά του ως ιατρός και ως πρώτος δήμαρχος Σκάλας είναι ανεκτίμητη και σπάνιο φαινόμενο για τη σημερινή μας εποχή.
Η σωρός του εκλιπόντος θα μεταφερθεί στις 10:00 η ώρα στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας,όπου θα τεθεί η σωρός του σε λαϊκό προσκύνημα και στις 12:00 η ώρα θα ψαλλεί η νεκρώσιμη ακολουθία,χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιου.
Στη διάρκεια της νεκρώσιμης ακολουθίας, επικήδειους λόγους θα εκφωνήσουν η πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου της Σκάλας κ. Θεανώ Παπαφάγου,ο αντιδημαρχος,κ.Δημητρης Διαμαντάκος, και εκπρόσωπος του ιατρικού συλλόγου Λακωνίας.
Μετά το πέρας της νεκρώσιμης ακολουθίας η σωρός του εκλιπόντος θα μεταφερθεί στη τελευταία του κατοικία με συνοδεία της φιλαρμονική του Δήμου και πλήθος κόσμου.
Η κηδεία του εκλιπόντος να γίνει με δαπάνη του Δήμου, ως ελάχιστος φόρος τιμής για την προσφορά του στην περιοχή μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: