Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΛΕΗΜΟΝΑ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

Ο Δήμαρχος Σκάλας Λακωνίας διακηρύττει ότι:

Εκτίθεται σε φανερό πλειοδοτικό διαγωνισμό η εκμίσθωση του «Νέου Δημοτικού Καταστήματος Λεήμονα» του Δήμου Σκάλας για χρήση «Καφενείο -Σνακ Μπαρ-Πιτσαρία»:

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί την 7η του μηνός Δεκεμβρίου 2009 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00 π,μ (ωρα λήξης επίδοσης προσφορών) στο Δημοτικό Κατάστημα,ενώπιον της αρμόδιας επιτροπής διαγωνισμού.

Σε περίπτωση που η δημοπρασία αναβληθεί για οποιοδήποτε λόγο ή δεν βρεθεί πλειοδότης θα επαναληφθεί την 14/12/2009 στο ίδιο χώρο και τις ίδιες ώρες.

Το ελάχιστο όριο προσφοράς ορίζεται στο ποσό των εκατόν πενήντα ευρώ (150,00)€ κατά μήνα με τις νόμιμες αυξήσεις κατ' έτος (σύμφωνα με το πληθωρισμό) και ο εκμισθωτής δεν δικαιούται μείωση του μισθώματος κατά την κατακύρωση της μίσθωσης.

Η εγγύηση συμμετοχής στη δημοπρασία ορίζεται σε ποσοστό 10% του ορίου της πρώτης προσφοράς υπολογιζόμενου για ένα έτος ήτοι 180,00 €.

Για να συμμετάσχει κάποιος στη δημοπρασία πρέπει να προσκομίσει αποδεικτικό φορολογικής ενημερότητας για χρέη προς το Δημόσιο.

Ο τελευταίος πλειοδότης υποχρεούται να παρουσιάσει αξιόχρεο εγγυητή που θα υπογράψει τα πρακτικά και θα είναι αλληλέγγυος και εις ολοκλήρου υπεύθυνος με αυτόν για την εκπλήρωση των όρων της σύμβασης άνευ δικαιώματος διαιρέσεως και διζήσεως.

Η διάρκεια μίσθωσης ορίζεται από την υπογραφή της σύμβασης και για δέκα (10) έτη.

Οσοι πλειοδοτούν για λογαριασμό τρίτου πρέπει να προσκομίσουν ειδικό πληρεξούσιο και να το δηλώσουν στην επιτροπή κατά την έναρξη της σχετικής δημοπρασίας.

Στην δημοπρασία γίνονται δεκτοί όσοι πληρούν τους όρους της διακήρυξης.

Οι ενδιαφερόμενοι για λήψη οποιαδήποτε πληροφορίας μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Δήμου κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στα τηλέφωνα 27353600197 2735360032.

Δεν υπάρχουν σχόλια: