Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

"Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ"ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ


Ο ομιλητής Ιατρός Ορθοπεδικός κ. Ι. Χιώτης
H εκδήλωση του συλλόγου σχετικά με την οστεοπόρωση είχε επιτυχία μιας και προσέλκυσε αρκετό κόσμο (κυρίως γυναίκες) που θέλησε να ενημερωθεί για την πάθηση η οποία εμφανίζεται επί το πλείστον στο γυναικείο φύλο.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του συλλόγου κα Δήμητρα Μαστρογιαννάκου η οποία προλόγησε και παρουσίασε τον κύριο ομιλητή της βραδιάς κ. Ιωάννη Χιώτη, Γιατρό - Χειρουργό- Ορθοπεδικό Διδάκτωρ του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου & Επιμελητή στο Iασώ General Hospital.

Ο κ. Χιώτης κατά την διάρκεια της ενδιαφέρουσας ομιλίας του, μοίρασε φυλλάδια του "Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση" και χρησιμοποίησε slides με στατιστικά στοιχεία, ορισμούς και παραδείγματα για την ορθότερη παρουσίαση του θέματος. Μετά το τέλος της ομιλίας ο κ. Ιωάννης Χιώτης δέχθηκε τις ερωτήσεις/απορίες των παρευρισκομένων σχετικά με την οστεοπόρωση και απάντησε σε αυτές.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Σκάλας κ. Ιωάννης Γρυπιώτης (ο οποίος απήυθυνε χαιρετισμό), ο βουλευτής Λακωνίας (Ν.Δ.) κ. Αθανάσιος Δαβάκης, η υποψήφια βουλευτής Λακωνίας στις εκλογες του 2009 (Ν.Δ.) κα Φεβρωνία Πατριανάκου, τα μέλη του Συλλόγου Γυναικών Στεφανιάς και άλλοι τοπικοί επίσημοι (εκπρόσωπος της εκκλησίας, εκπρόσωπος του Δ.Σ. της Στεφανιάς).

Στην διάρκεια της εκδήλωσης οι κυρίες του συλλόγου προσέφεραν στους συγκεντρωμένους καφέ/τσάϊ/ συνοδευτικά και κατά την λήξη της βραδιάς δώρισαν σε κάθε ένα άτομο για την "γιορτή της γυναίκας" ένα φυτό με λουλούδι.
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΕΦΑΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: