Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Συλλήψεις και ανακρίσεις από το Α.Τ.ΣΚΑΛΑΣ


Έντονη κινητικότητα υπάρχει από το πρωί στο αστυνομικό τμήμα Σκάλας
Συγκεκριμένα έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων από τη Σκάλα και ανακρίνονται, επίσης σε έρευνες στα σπίτια των συλληφθέντων έχουν βρεθεί όπλα και σφαίρες , ανιχνευτές μετάλλων, υπολογιστές και αποκωδικοποιητές τους όποιους χρησιμοποιούσαν για σπάσιμο κωδικών (NOVA).
Κλιμάκιο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος εξετάζει τους υπολογιστές
Αναζητούνται και άλλα άτομα από την περιοχή μας που εμπλέκονται σε αυτό το κύκλωμα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙς ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΙς ΠΡΩΤΑ...ΑΝΑΦΕΡΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΟΠΛΑ,ΑΡΧΑΙΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ,ΚΥΚΛΩΜΑ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΙς ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟς ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΙς ΨΕΥΔΕΙς ΑΥΤΕς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς..ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩς Ο ΚΑΘΕΝΑς ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ,ΘΙΓΟΝΤΑς ΕΤΣΙ ΥΠΟΛΗΨΕΙς..
ΨΑΞΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙς ΣΥΝΤΟΜΑ,ΔΙΟΤΙ ΟΠΩς ΞΕΡΕΙς Η ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ...
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΩ..
ΕΙΜΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΤΗς ΕΛΕΥΘΕΡΙΑς ΕΚΦΡΑΣΗς,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΤΟΥς...
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΤΥΧΑΙΑ...ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΤΙς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΜΟΥ...
ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΘΕΤΕΙς ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΩΜΑ ...

Ανώνυμος είπε...

ΠΩς ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟς;ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΞΗ ΚΥΚΛΩΜΑ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Ως ΕΞΗς:
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΕς ΕΠΙΔΙΩΞΕΙς ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ,ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΥς ΔΙΚΟΥς ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΙΤΟ ΚΑΙ ΑΘΕΜΙΤΟ ΜΕΣΟ ΚΑΘΕΝΑΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥς ,ΚΟΙΝΩς ΣΠΕΙΡΑ ,ΜΑΦΙΑ.
ΠΩς ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΚΥΚΛΩΜΑ;
ΕΣΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙς ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑ Ή Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΗΠΩς ΚΟΙΝΕς ΚΑΤΗΓΟΡΙΕς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΚΛΩΜΑ;ΓΙΑ ΨΑΞΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...
ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙς ΕΠΙΕΙΚΩς ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ...ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ;ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ...
ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΛΟΙΠΟΝ,ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑς ΠΛΕΟΝ ΤΩΡΑ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΗς ΛΕΞΗς ΚΥΚΛΩΜΑΤΟς,ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙς ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΑΜΕΣΑ.

leimonitis είπε...

Όταν υπάρχουν συλλήψεις πέραν των δυο ατόμων την ίδια μέρα οι όποιοι έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους τότε θεωρείται κύκλωμα ή αν θέλεις και μια άλλη ορολογία ομάδα .
Δεν διαφέρει το ένα από το άλλο, σημασία έχει η παραβατικότητα που διαπράττει ο συλληφθέντας.
Όσον αφορά την απονομή της δικαιοσύνης είναι ένα άλλο θέμα .
Πρόσφατο παράδειγμα είναι η σύλληψη δυο αρχαιοκάπηλων στην Κορινθία, με δυο κούρους ανεκτίμητης αρχαιολογικής αξίας και ο εισαγγελέας τους άφησε ελευθέρους.
Τέλος θέλω να σου πω ότι είναι λυπηρό σε μια μικρή κοινωνία που ζούμε να υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν το εαυτό τους υπεράνω του νόμου.
Κάποτε πρέπει να μπει ένα τέλος, γιατί σήμερα κτυπάει το σπίτι του γείτονα και αύριο το δικό μου.

Ανώνυμος είπε...

ΘΕς ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙς ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΛΕΞΗ ΚΥΚΛΩΜΑ ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ ΟΜΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ;ΛΕΓΟΝΤΑς ΚΥΚΛΩΜΑ ΥΠΟΝΟΕΙς ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΑς ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΕΝΑς ΠΧ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΝΟVA ΧΩΡΙς ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟς ΓΙΑ ΣΕΝΑ;ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΤΥΧΕς
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΕΓΟΝΟς..
ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩς ΟΛΑ ΤΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΙΔΙΑ...ΕΝΑς ΠΟΥ ΚΛΕΒΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟς ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟς ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΑΝΙΧΝΕΥΤΗ ΜΕΤΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ..
ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙς ΚΑΜΕΡΕς ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΥς ΧΩΡΟΥς ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΙΣΩς ΕΝΟΧΛΕΙς ΚΑΠΟΙΟΥς..ΚΑΝΩ ΛΑΘΟς;
ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗς ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ Ως ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ;
ΕΣΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕς ΛΑΘΟς ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς
ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΚΟΣΜΟς ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΛΑΘΟς ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙς ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΝΘΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ..ΕΚΤΟς ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΘΕΝΑς ΑΠΟ ΕΜΑς ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΗς ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ(ΓΙΑΤΙ ΟΠΩς ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΥΔΕΙς ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟς ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς,ΧΩΡΙς ΑΔΕΙΑ) ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΘΙΓΟΝΤΑς ΥΠΟΛΗΨΕΙς..
ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ...ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΜΠΛΟΚ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙς...
ΜΗ ΓΡΑΦΕΙς ΟΜΩς ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕς..ΔΕ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙς ΕΣΚΕΜΕΝΑ...ΑΠΛΑ ΣΤΑ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΛΑΘΟς ΚΑΠΟΙΑ ΑΤΟΜΑ..
ΜΠΟΡΕΙς ΟΜΩς ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙς..