Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΝΟΔΕ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΓΡΥΠΙΩΤΗ

Φίλες και φίλοι,
Μετά από πολλή σκέψη, σεβόμενος ταυτόχρονα τις αρχές και την ιδεολογική τοποθέτηση τόσο του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας όσο και του ιδίου του προέδρου κου Αντώνη Σαμαρά, αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα στην εκλογή προέδρου της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟΔΕ) Νέας Δημοκρατίας Λακωνίας.
Για την επανίδρυση του κόμματος, απαραίτητη προϋπόθεση συνιστά η θέληση για δυνατή ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού. Με αυτό τον τρόπο, η Νέα Δημοκρατία θα μπορέσει να επανέλθει σε τροχιά εξουσίας, έχοντας πλέον αποδείξει στον πληγωμένο ψηφοφόρο της ότι, χρειάζεται αγώνας, πείσμα και θέληση προκειμένου να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη του.
Σύμφωνα με τις αρχές διακήρυξης του προέδρου μας Αντώνη Σαμαρά, η Νέα Δημοκρατία αναγεννιέται. Βασικό συστατικό της αναγέννησης αυτής, είναι αναμφισβήτητα η ανανέωση των προσώπων. Μια ανανέωση που θα στιγματίσει τόσο το ίδιο το κόμμα όσο και το φρόνημα των Νέο -Δημοκρατών.
Εξάλλου, οι εντολές της βάσης του κόμματος κατά τις εκλογές ανάδειξης προέδρου ήταν ξεκάθαρες. Αλλάζει η λογική, αλλάζουν τα δεδομένα, μακριά από ίντριγκες και μαγαζάκια.
Σε αυτή τη λογική αποφάσισα κι εγώ να πορευθώ, με γνώμονα τις νέες αξίες και απαιτήσεις του απλού Νέο Δημοκράτη και ιδιαίτερα του αρχηγού, του Αντώνη Σαμαρά.
Σε αυτή την πορεία ανασυγκρότησης, απευθύνω πρόταση – πρόσκληση συμμετοχής σε όλους τους Νεοδημοκράτες, καθώς πεποίθησή μου είναι ότι, η συμμετοχή στη διαδικασία εκλογής του νέου προέδρου μπορεί και πρέπει να προσδιορίσει το αύριο της Λακωνίας.
Μιλούμε για προτάσεις που θα αποτελέσουν το βασικό πυρήνα μιας νέας πολιτικής παρέμβασης για ένα σύγχρονο πρόγραμμα ανάπτυξης του νομού μας.
Ας μην ξεχνάμε ότι, ο πρόεδρός μας, ο Αντώνης Σαμαράς έχει ψηλά στις προτεραιότητές του την περιφέρεια κι εκείνο που περιμένει από όλους εμάς είναι ο αγώνας.
Εγώ και οι συνεργάτες μου, θεωρώντας ότι, μέσα στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να υπάρχει η ανανεωτική πρόταση, κατεβαίνω υποψήφιος πρόεδρος της ΝΟΔΕ και ζητώ τη στήριξή σας, για μια Νέα Δημοκρατία που θα μπορεί να προτείνει με φερεγγυότητα και αξιοπιστία.
Καλώ όλους τους ψηφοφόρους να σταθούν στο πλευρό μας, να στηρίξουν τον αγώνα μας δίνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα στις εκλογές της 30ης Μαΐου, για ένα καινούργιο ξεκίνημα, για μια καινούργια Νέα Δημοκρατία.
Ο Δήμαρχος Σκάλας
Ιωάννης Γ. Γρυπιώτης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πριν λιγο καιρό ησουνα πανω απο τα κομματα και εβριζες ολα τα κομματα πως σιμερα γηνεσαι καματαρχης σιμερα που ολοι βρηζουνε τους πολητηκους εσι θελεις να γηνης φρεσκος φρεσκος κοματηκο στελεχος
εκοινοι οι μαλακες που σε ακολουθισανε στης εκλογες απο τα αλα κοματα τη λενε τορα
μαλον τα λαμωγια αυξανουντε