Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ "ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 2010"

Αγαπητά μέλη και φίλοι του συλλόγου μας,
σήμερα σας παραθέτουμε πληροφορίες και φωτογραφίες από την καλοκαιρινή "ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ 2010", που πραγματοποιήθηκε στο χωριό μας (Στεφανιά) από τις 30 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2010 και διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Στεφανιάς με την συμβολή της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σκάλας και του δημάρχου Ιωάννη Γρυπιώτη, των Μ.Μ.Ε. του νομού μας, των χορηγών, των εθελοντών και των μελών του συλλόγου μας.
Η έναρξη της γιορτής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 30 Ιουνίου και την βραδιά άνοιξε με χαιρετισμό η πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Στεφανιάς που απηύθυνε χαιρετισμό.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν αρκετά πολιτικά πρόσωπα του νομού μας και εκπρόσωπος της Εκκλησίας ως επίσημοι προσκεκλημένοι μας, που με την σειρά τους απήυθυναν σύντομους χαιρετισμούς.
Συγκεκριμένα παρόντες στην εναρκτήρια εκδήλωση της γιορτής μας ήταν : ο εκπρόσωπος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης κ.κ. Ευσταθίου, ο Δήμαρχος Σκάλας κ. Ιωάννης Γρυπιώτης, δημοτικοι σύμβουλοι του Δήμου και των γύρω περιοχών, ο Δήμαρχος Νιάτων κ. Γεώργιος Ντόβολος, ο Δήμαρχος των Κροκεών κ. Δημήτριος Νταλιάνης, ο εκπρόσωπος του Νομάρχη Λακωνίας κ. Γεωργιος Φωτεινάκος, ο πρόεδρος Τ.Ε.Δ.Κ (Τοπικής Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων) κ. Φίλιππος Πήλιουρας, η πολιτευτής της Ν.Δ κα Φεβρωνία Πατριανάκου κ.α.

Παράλληλα έγιναν τα εγκαίνια της Έκθεσης Αντικειμένων Λαϊκής Τέχνης (παραδοσιακών γεωργικών εργαλείων και ειδών οικοτεχνίας και χειροτεχνίας) στην αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου Στεφανιάς με πολύ παλιά και καλά διατηρημένα αντικείμενα που ευγενικά μας παραχώρησαν ο κ. Δημήτριος Διαμαντάκος (Δημοτικός Σύμβουλος Σκάλας) και οι κάτωθι κάτοικοι της Στεφανιάς : Λεωνίδας Λέκκας, Μεταξία Καλαντώνη, Ευδοκία Καλαντώνη, Καννελιώ Καλαντώνη, Αποστόλης Σανιδάς, Αγγελική Σανιδά, Γεωργία Σανιδά, Χρυσόστομος Μιχαλακάκος, Καννελιώ Μανωλάκου, Αλεξάνδρα Μυλωνάκου, Λούλα Καραμπάτου, Βασιλική Καραμπάτου και Δημήτρης Μανταλάς.ΠΗΓΗ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλή η προσπάθεια του Συλλόγου
Στεφανιάς και του Μ.Λειμονίτη για την προβολή καθώς και στο krokeai.gr
για το καλό βίντεο και την επίσημη
ιστοσελίδα του.Η συνεργασία των
ιστοσελίδων να ειναι πιο στενή
για το καλό ΟΛΩΝ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

τα βιντεο δεν τα φορτωνει.Ειναι
πολλα μαζι και παρα τις μεγαλες
ταχυτητες που εχουμε.Κοιταξε
να ξεφορτωσεις το site.