Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Υποψήφιος Δήμαρχος Σπάρτης ο ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΥΡΚΑΣ


Πολίτες του νέου Δήμου Σπάρτης, μετά από πολλή σκέψη και συνεκτιμώντας την εθνική οικονομική κατάσταση, το νέο θεσμικό πλαίσιο του "Καλλικράτη" και τη συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση που απέκτησα κατά τη διάρκεια της πολύχρονης θητείας μου στην Αυτοδιοίκηση, με αίσθημα ευθύνης, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση σας με την κατάθεση της υποψηφιότητας του Δημάρχου για το διευρυμένο Δήμο Σπάρτης.
Είναι κοινή πεποίθηση πως στο Δήμο μας, τον ιστορικότερο Δήμο της Ελλάδας, ταιριάζει ένα καλύτερο μέλλον αντάξιο της κληρονομιάς και της φήμης του. Ταιριάζουν προοπτικές, έργα και επενδύσεις που θα δώσουν νέα πνοή στην οικονομική ανάπτυξη του τόπου και την ευημερία των συμπολιτών μας.
Η οικονομική κρίση της πατρίδας μας είναι συγχρόνως και ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα απαλλαγμένο από μικρότητες και μικροσυμφέροντα. Η συνετή διαχείριση, το εμπνευσμένο πρόγραμμα και η γνώση των σύγχρονων μεθόδων εξασφάλισης οικονομικών πόρων, είναι βεβαιο ότι θα μας δώσουν τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις της εποχής.
Σε μια κοινή προσπάθεια ΟΛΩΝ των θεσμικών φορέων αυτού του τόπου για σχεδιασμό, διεκδίκηση και απόκτηση όλων όσων η Ιστορία, η Κοινωνική συγκρότηση και η ομορφιά της Λακεδαίμονος Γης δικαιούνται
.
Στον αγώνα αυτό ζητώ τη συνδρομή όλων, φίλων και αντιπάλων του παρελθόντος. Το Όνειρο, ο Στόχος, είναι πάνω από όλους μας, πάνω από τον καθένα μας. Ο Δήμος Σπάρτης πρέπει ξανά να τοποθετηθεί στο χάρτη της Ιστορίας, στο χάρτη της Ανάπτυξης, στο χάρτη της Υπερηφάνειας και της Ευημερίας.
Προσκαλώ ΟΛΟΥΣ σε μια κοινή πορεία. Ο τόπος μας δεν μπορεί να περιμένει άλλο."

Δεν υπάρχουν σχόλια: