Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Πρόσκληση Συμμετοχής στην 8η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών Ελλάδος

Τα τελευταία οκτώ χρόνια η ΠΟΣΕΑ διοργανώνει Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, με σκοπό την ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων ανθρώπων στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, ως ένα από τα βασικότερα στοιχεία πολιτιστικής και κοινωνικής ταυτότητας του τόπου μας.

Ο Δήμος Σκάλας στο πλαίσιο της 8ης λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών, συμμετέχει για δεύτερη χρονιά στην εν λόγω διοργάνωση, στοχεύοντας στη μεταλαμπάδευση του μηνύματος της εθελοντικής αιμοδοσίας, σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, με απώτερο σκοπό τη μύησή των, στο πνεύμα του εθελοντισμού.
Με την πεποίθηση ότι, η συμμετοχή μεμονωμένων ομάδων εθελοντών αιμοδοτών είναι επιτακτική, ενώ η συμμετοχή όλων μας αναγκαία, θέλουμε να στείλουμε ανοικτή πρόσκληση στον αγώνα για την εξεύρεση αίματος, το οποίο δεν αγοράζεται, δεν πουλιέται αλλά δωρίζεται από μοναδικούς και μεγαλόψυχους αγωνιστές που έχουν κατανοήσει την πραγματική έννοια της προσφοράς στο συνάνθρωπο.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, το φετινό πρόγραμμα περιλαμβάνει, ταυτόχρονα, ενημερωτικές ομιλίες για τη δωρεά οργάνων και ομφαλικού αίματος.
Η αφή της <<φλόγας της αγάπης>> θα ξεκινήσει στις 7 Αυγούστου και ώρα 19:00 μ.μ από την Αθήνα (Ι.Ν. Αγίας Τριάδος, Πειραιώς 67Β) και θα κάνει το γύρο σχεδόν ολόκληρης της Ελλάδος. Η δική μας διαδρομή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, με αφετηρία τη Σπάρτη (Άγαλμα του Λεωνίδα) και θα τερματίσει στην Πλατεία Πηγών Σκάλας.
Καλούμε τους εθελοντές αιμοδότες, από την ευρύτερη περιοχή, να συμμετάσχουν σε αυτό τον αγώνα δρόμου (λαμπαδηδρομία), αποδεικνύοντας κοινωνική αλληλεγγύη και ανθρωπιά.
Καλούμε, ακόμη, τα παιδιά ηλικίας 10 - 12 χρονών να συνεργαστούν μαζί μας, αναλαμβάνοντας το ενημερωτικό κομμάτι της εκδήλωσης.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλ. 2735360038 - 2735360022, έως και την Παρασκευή 13 Αυγούστου.

Σύνθημα μας <<Δώσε ζωή για τη ζωή μας>>

Γραφείο Τύπου ΚΔΕΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Την προεκλογική συγκέντρωση στο "ΕΡΑΤΩ" που κάποιος ονόμασε απολογισμό του Δήμου Σκάλας, ποιος θα την πληρώσει? Μάλλον όχι αυτός ο κάποιος, αλλά σε μια δύσκολη για την Ελλάδα και την τοπική αυτοδιοίκηση περίοδο, θα πληρωθεί από τον προϋπολογισμό του Δήμου. Δημοτικό Συμβούλιο ήθελα να ήξερα δεν υπάρχει σε αυτόν τον έρημο το Δήμο Σκάλας. Δεν το έχω ακούσει να αναφέρεται πουθενά. Ακόμα και σε αυτό το ντροπιαστικό πανό στην είσοδο της Σκάλας ζητά συγνώμη για την ταλαιπωρία,λόγω των έργων ανάπτυξης, ο Δήμαρχος, λες και βάζει αυτός τα λεφτά από την τσέπη του. Τελικά θα το δούμε και αυτό στην Λακωνία: Ανεξάρτητο δήμαρχο, Πρόεδρο της ΝΟΔΕ, χαχαχαχαχα ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!