Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Πρόγραμμα Envifriendly:ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ

Την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010 και ώρα 12.00, θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ν.Σ. του Διοικητηρίου Λακωνίας εκδήλωση με αφορμή τη διάκριση του προγράμματος Envifriendly από την Ε.Ε.
Το πρόγραμμα Envifriendly «Τεχνολογίες Φιλικές προς το Περιβάλλον για την Αγροτική Ανάπτυξη», που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος LIFE Environment της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, βραβεύτηκε μεταξύ των πέντε καλύτερων προγραμμάτων Life με τη διάκριση «Best of the Best of Life 2009-2010», σε σύνολο 57 Προγραμμάτων που ολοκληρώθηκαν το 2009.
Σε αυτό συμμετείχαν εκτός από την Ν.Α. Λακωνίας (δικαιούχος), το Πολυτεχνείο Κρήτης - Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος (επιστημονικός υπεύθυνος), το Ελληνικό Κέντρο Θαλασσίων Ερευνών, το Εθνικό Κέντρο Κοινωνικών Ερευνών, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, οι παρα-Ευρώτιοι Δήμοι, Έλους, Θεραπνών, Κροκεών, Μυστρά, Οινούντος, Πελλάνας, Σκάλας και Φάριδος, η Αναπτυξιακή Εταιρεία Λακωνίας - ΑΝ.Ε.Λ. Α.Ε. και η εταιρία Alpha Mentor.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Νομάρχης Λακωνίας κ. Κωνσταντίνος Φούρκας θα παραλάβει το βραβείο από τον Καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης κ. Νίκο Νικολαϊδη.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια: