Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Προκήρυξη του Μέτρου 311 του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013

Από την ΔΑΑ Λακωνίας ανακοινώνεται ότι έγινε από το ΥΠΑΑΤ προκήρυξη του Μέτρου 311 του Προγράμματος «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013» που αφορά επενδύσεις για «Διαφοροποίηση προς μη γεωργικές δραστηριότητες».
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, που μπορεί να είναι:
Φυσικά πρόσωπα που ασκούν δραστηριότητα σε γεωργική εκμετάλλευση
Νέοι Γεωργοί
Τα επενδυτικά Σχέδια που θα αποφασίσουν να υλοποιήσουν, πρέπει να έχουν επιλέξιμες δράσεις (υπάρχουν ειδικά παραρτήματα – οδηγοί) και να είναι στις περιοχές παρέμβασης του Άξονα 3 (όπως επίσης καθορίζονται σε πίνακα).
Οι Αιτήσεις – Φάκελοι υποβάλλονται στην «Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ Ανταγωνιστικότητα», Λεωφόρος Αθηνών 54 – 56, Αθήνα 10441,
με προθεσμία υποβολής: έως 15/10/10 και ώρα 14:30.
Οι ενδιαφερόμενοι, για αναλυτική πληροφόρησή των για όλα τα απαιτούμενα στοιχεία στα πλαίσια του Μέτρου, το περιεχόμενο των ΚΥΑ κλπ. μπορούν να τα έχουν διαθέσιμα στις ακόλουθες διευθύνσεις:
1. Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Ειδικές Υπηρεσίες του Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, Λεωφ. Αθηνών 54 – 56 και 58 – Αθήνα.
2. Στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 – 2013 (ΠΑΑ) www.agrotikianaptixi.gr.
Οι πίνακες α) για τις περιοχές (Δημ. Διαμ.) που παρεμβαίνει το εν λόγω Μέτρο και β) με τους Κλάδους και Υποκλάδους Οικονομικών Δραστηριοτήτων που ενισχύει, υπάρχουν και στη Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Λακωνίας – Διοικητήριο Ν. Α. – Τμήμα Γεωργικών Εφαρμογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: