Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Προκήρυξη του Μέτρου 313 του Προγράμματος Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013

Από την ΔΑΑ Λακωνίας ανακοινώνεται ότι έγινε από το ΥΠΑΑΤ προκήρυξη του Μέτρου 313: "Ενθάρρυνση τουριστικών δραστηριοτήτων", του Άξονα 3: "Ποιότητα ζωής στις αγροτικές περιοχές και διαφοροποίηση της αγροτικής οικονομίας".
Το μέτρο στοχεύει στη βελτίωση και οργάνωση του τουριστικού προϊόντος, στην ενίσχυση της απασχόλησης, στην αύξηση της επισκεψιμότητας των περιοχών παρέμβασης, στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, καθώς και στην προβολή-προώθηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των περιοχών.
Οι ενδιαφερόμενοι, για αναλυτική πληροφόρησή των, για όλα τα απαιτούμενα στοιχεία στα πλαίσια του Μέτρου, όπως: δικαιούχοι της ενίσχυσης , ποσοστά ενίσχυσης, διαδικασία αξιολόγησης των προτάσεων, επιλέξιμες δαπάνες-δράσεις, αιτήσεις ενίσχυσης-φάκελοι υποψηφιότητας, οδηγός εφαρμογής του μέτρου, οι σχετικές ΚΥΑ & ΥΑ. κλπ., μπορούν να απευθυνθούν στις ακόλουθες διευθύνσεις:
1. Στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων – Ειδικές Υπηρεσίες του Διοικητικού Τομέα Κοινοτικών Πόρων και Υποδομών, Λεωφ. Αθηνών 54 – 56 και 58 , Αθήνα.
2. Στην Ηλεκτρονική Διεύθυνση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης της Ελλάδας 2007 – 2013 (ΠΑΑ) www.agrotikianaptixi.gr.
Οι περιοχές παρέμβασης Μέτρων /Δράσεων του Άξονα 3 όσον αφορά το Ν. Λακωνίας είναι οι παρακάτω:
1. Δ. Ανατολικής Μάνης
2. Δήμος Γερονθρών
3. Δήμος Γυθείου (εκτός του Δ.Δ. Γυθείου)
4. Δήμος Ζάρακα
5. Δήμος Θεραπνών (εκτός των Δ.Δ. Πλατάνας, Σκούρας)
6. Δήμος Μυστρά
7. Δήμος Νιάτων (εκτός του Δ.Δ. Απιδέας)
8. Δήμος Οινούντος
9. Δήμος Οιτύλου
10. Δήμος Πελλάνας
11. Δήμος Σμύνους
12. Δήμος Φάριδος
13. Κ. Καρυών
Οι Αιτήσεις – Φάκελοι υποβάλλονται στην «Ειδική Υπηρεσία Εφαρμογής ΠΑΑ Ανταγωνιστικότητα», Λεωφόρος Αθηνών 54 – 56, Αθήνα 10441, με προθεσμία υποβολής: έως 15/10/10 και ώρα 14:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια: